Skip to content

Hoe de SAG Awards livestream te bekijken (2022)

3 de juli de 2021
GettyImages 1200646602 970fb5228dcb440ea1cadd043fd999f0

De Screen Actor’s Guild Awards, ook wel bekend als de SAG Awards, worden gewoonlijk in januari van elk jaar gehouden. Als je geen minuut van de actie van het Shrine Auditorium in Los Angeles wilt missen, maar geen gemakkelijke toegang hebt tot een televisie- of kabelabonnement, zijn er veel manieren om de hele SAG Awards-livestream op je telefoon, tablet, computer of een ander compatibel streamingapparaat.

Evenementdetails

Datum: Nader te bepalen
Tijd: 18:00 uur PT/ 21:00 uur ET
Plaats: Shrine Auditorium (Los Angeles, CA)
Kanaal: TBS, TNT
Stroom: TBS.com, TNTDrama.com Bezoek sagawards.com voor het laatste nieuws over nominaties.

Hoe de SAG Awards livestream te bekijken

WarnerMedia bezit de rechten om de Screen Actors Guild Awards uit te zenden. De hele ceremonie wordt simultaan uitgezonden op zowel TBS als TNT. Dat betekent dat je de show op je tv kunt bekijken als je een kabelabonnement hebt dat toegang geeft tot TBS of TNT.

TBS.com

Als je een computer of laptop bij de hand hebt en toegang krijgt tot de inloggegevens voor een kabelabonnement, stream dan de SAG-awards via de officiële TBS-website. Ga naar TBS.com, selecteer de menu pictogram in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Live tv. Selecteer de feed voor de oost- of westkust, selecteer Aanmelden voor volledige toegangen voer uw gegevens in. Op de dag van de ceremonie ben je klaar om de show te streamen.

TBS-app

Als je toegang hebt tot een kabel- of satellietabonnement, stream dan de SAG Awards via de TBS-app. Ga naar TBS.com/apps voor een volledige lijst van je opties, of ga naar TBS.com/activate als de app op je streamingapparaat is geïnstalleerd.

TNTDrama.com

Aangezien de SAG Awards simultaan worden uitgezonden op TNT, kunt u ook streamen op TNTDrama.com. Deze optie vereist een kabel- of satellietabonnement, net als TBS.com. Navigeer naar TNTDrama.com, selecteer de menu pictogram in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Live tv. Selecteer de feed voor de oost- of westkust en selecteer vervolgens Aanmelden voor volledige toegang. Nadat u uw kabel- of satellietabonnementsgegevens hebt ingevoerd, kunt u de ceremonie streamen op de dag dat deze wordt uitgezonden.

TNT-app

U kunt de SAG Awards live streamen via de TNT-app als u een kabel- of satellietabonnement heeft. Als je dat doet, ga dan naar TNTDrama.com/apps voor een volledige lijst van je opties, of ga naar TNTDrama.com/activate als de app op je streamingapparaat is geïnstalleerd.

Andere manieren om de Screen Actors Guild Awards live te streamen

Naast de officiële sites voor TNT en TBS, die alleen beschikbaar zijn voor kabelabonnees, kunnen kabelknippers live feeds van deze kanalen bekijken via sommige streamingdiensten. Naast lokale zenders bieden deze streamingdiensten veel basiskabelzenders zoals TNT en TBS. De meeste van deze services bieden een soort gratis proefversie, dus u moet zich kunnen aanmelden en de SAG Awards gratis kunnen streamen voordat u beslist of u de service wilt behouden of niet. De sleutel is om er een te kiezen die TNT of TBS heeft.

AT&T TV NU

AT&T TV Now was voorheen bekend als DirecTV Now en heeft allemaal dezelfde kanalen. TBS en TNT zijn bij elk pakket inbegrepen, dus kies degene die je wilt en bekijk het.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV combineert de populaire Hulu on-demand streamingdienst met live streaming televisie. TBS en TNT zijn inbegrepen, dus dit is een andere haalbare optie om de SAG Awards te streamen. Ze bieden ook een gratis proefperiode van 30 dagen.

YOUTUBE-TV

YouTube TV is de live televisiestreamingservice van Google die ook originele inhoud bevat. TBS en TNT zijn beide inbegrepen. Ze bieden ook een gratis proefperiode aan.

SLING TV

Sling TV is een goedkopere optie die zowel TNT als TBS omvat met beide goedkope abonnementsopties. Ze hebben niet veel lokale zenders, maar dat maakt niet uit als je alleen de SAG Awards wilt streamen. Er is een gratis proefversie beschikbaar, dus bekijk het eens.

SAG Awards Red Carpet Pre-Show Live Stream

De SAG Awards-actie begint op de rode loper, lang voor de ceremonie, en je kunt het allemaal via livestream volgen. People and Entertainment Weekly heeft in het verleden voor de show berichtgeving gegeven, dus bekijk hun sociale media. Je kunt ook de officiële SAG Awards Where to Watch-pagina bekijken voor meer informatie over pre-show rode loper streams, maar je kunt de ceremonie daar niet streamen.