Skip to content

Hoe de Stealth Core Trainer sporten anders maakt

11 de juni de 2021
Stealth2 8ec92d10dbdf4482a426b00b15340692

Belangrijkste leerpunten

  • Biedt een leuk doel om te oefenen.
  • Hangt ervan af of je een goede vorm kent en behoudt.
  • Let niet eens op de leaderboards.

Je core trainen is ongeveer het minst leuke wat je kunt doen, maar Stealth Body Fitness belooft dat de Core Trainer het leuk zal maken. Ik weet niet zeker of ik het ermee eens ben, maar het is zeker effectief. Stealth is een groot, felgeel oefentoestel dat uit drie delen bestaat: een platform waarop je je armen kunt laten rusten terwijl je plankt; een bal om je te laten bewegen om meer spiergroepen te trainen; en je telefoon, die in een dienblad zit en games weergeeft via een gratis app die hypothetisch het versnipperingsproces verbetert door je door oefeningen te leiden zonder dat je zelfs maar weet dat je aan het trainen bent.

Het idee van de Stealth om iets te hebben om zich op te concentreren om mijn hele lichaam af te leiden alsof het in brand staat, of op zijn minst een stiekeme begeleiding te bieden voor mijn training, is een goede. Ik heb het uitgeprobeerd om te zien hoe goed het zou werken. En ik haat het. Dus ja, het werkt prima. “Ik heb de effecten ervan ook na de kortste sessies gevoeld, en de games zijn net goed genoeg om me aan het spelen te houden…”

Rock the Plank

Planken is een van die oefeningen die gemakkelijker lijkt dan het is. Je hoeft niet eens te verhuizen; je lag daar maar en hield jezelf boven de vloer. Maar als je het goed doet, is het niet alleen een goede oefening die de meeste van je spieren traint, maar je hoeft het ook niet lang te doen om wat waarde te krijgen. Stealth biedt enkele handige video’s die je de juiste vorm voor deze oefening laten zien. Maar als je daar beneden probeert om er een te doen, kan het moeilijk zijn om te weten dat je het goed doet; als je net zo lang niet hebt gesport als ik onlangs, zal het hoe dan ook pijn doen. Als je eenmaal de plank onder de knie hebt en er een paar minuten per keer in kunt houden, kun je gaan profiteren van de andere grote voordelen die Stealth biedt. Je kunt je telefoon in het enorme dienblad onder je gezicht leggen terwijl je aan het sporten bent en de app van het bedrijf gebruiken om games te spelen die je in beweging brengen om nog meer spieren te trainen.

De T-vormige lade is ongeveer 7 bij 4 inch per sectie en zou de meeste telefoons in zowel staande als liggende stand moeten bevatten. En de kleine grippads hielden mijn apparaat stevig op zijn plaats, zelfs als ik door mijn slechte balans viel. En dat deed ik vaak, maar dat heeft niets met elkaar te maken.

Maar hoe zijn de Spelen?

Stealth’s games moeten twee dingen bereiken. Naast goede lichaamsbeweging moeten ze ook leuk genoeg zijn om te willen spelen. Ze slagen er meestal in, hoewel ze in hun hart middelmatige mobiele titels zijn. De gratis versie van de app bevat vier spellen; voor $ 25 per jaar krijg je toegang tot het premium-abonnement met 15 games, een nieuwe game die elke maand wordt uitgebracht en toegang tot eerder uitgebrachte games. Ik had geen behoefte aan een premium abonnement.

Galaxy Avontuur laat je je positie kantelen en vasthouden om planeten op te blazen als een zweterige Death Star. Snel zweefvliegen vraagt ​​je om te balanceren tijdens het besturen van een deltavlieger en niet tegen bomen te vliegen. Kleurjacht is een “rij”-spel waarbij je een bal door poorten stuurt op basis van welke kleur het is. Eindelijk, in Ruimte ontsnappen, begeleid je een stuiterende robot over een reeks platforms. Als je deze alleen zou spelen, zouden ze je aandacht niet lang vasthouden. Maar voor de weinige minuten die je besteedt aan het vasthouden van een plank, zijn ze gewoon goed genoeg. En je zult waarschijnlijk te druk zijn om je kern te vernietigen of wat dan ook om je te vervelen.

Screenshot van de Stealth-games op de Stealth Core Trainer.

De app bevat ook scoreborden voor elke titel. Maar die zijn bijna volledig zinloos, omdat je telefoon niet weet of hij in de lade zit, dus misschien spelen mensen ze gewoon alleen. Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is om een ​​plank 45 minuten vast te houden (de wereldrecords zijn enkele uren), maar het is waarschijnlijk productiever om te zien hoe je verbetert dan om je prestaties te vergelijken met mensen die mogelijk valse resultaten indienen.

Vorm, niet Stijl

De Stealth past gemakkelijk onder een bed of in een kast, wat goed is, want het is niet het meest stijlvolle dat je in je appartement zult hebben. Maar het is comfortabel in gebruik, vooral met de pads voor je armen.

En het ondersteunt een verscheidenheid aan grepen, of je nu liever je handpalmen plat legt, vuisten maakt of je vastklampt aan het platform alsof je bang bent om eraf te vallen (wat ik niet ben; het kan me niet schelen wat je hebt gehoord of ingebeeld). Ik heb de effecten ervan ook na de kortste sessies gevoeld, en de spellen zijn net goed genoeg om me ze alleen voor deze doeleinden te laten spelen. Het is over het algemeen een handige, snelle trainingsoptie met een haak die goed genoeg is, en hoewel het sporten nog steeds niet leuk maakt, maakt het het in ieder geval anders.