Skip to content

Hoe een bericht te verwijderen terwijl de prullenbak in Mozilla Thunderbird wordt omzeild

17 de augustus de 2021
image twitchlifewire 59bb116b519de2001000a5b2

Wat te weten

  • Open Thunderbird of Netscape en selecteer het bericht dat je wilt verwijderen in de berichtenlijst, zonder het te openen.
  • Houd de ingedrukt Verschuiving toets terwijl u op . drukt Del. Selecteer in het vak Verwijderen bevestigen: Verwijderen.
  • Uw bericht wordt onmiddellijk verwijderd en er wordt geen kopie opgeslagen in de Prullenbak.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u spam of andere e-mailberichten uit uw Thunderbird-e-mailaccount kunt verwijderen zonder de map Prullenbak te gebruiken. Dit is vooral belangrijk als u vermoedt dat het bericht een virus bevat. Instructies hebben betrekking op Thunderbird of Netscape e-mail.

Een bericht verwijderen zonder de prullenbak te verlaten

Normaal gesproken gaat het e-mailbericht, wanneer u op de verwijderknop klikt, naar de map Prullenbak en blijft daar totdat u de prullenbak handmatig leegt, of totdat het automatisch wordt verwijderd, afhankelijk van uw instellingen. (Kijk in Account instellingen > Serverinstellingen en Berichtopslag om te zien hoe die van jou is ingesteld.) Om een ​​bericht in Mozilla Thunderbird, Netscape of Mozilla onmiddellijk en onherroepelijk te verwijderen:

  1. Open de e-mailclient.

  2. Selecteer het bericht dat u wilt verwijderen in de berichtenlijst (zonder het te openen).

  3. Houd de ingedrukt Verschuiving toets terwijl u op . drukt Del.

  4. Druk in het vak Verwijderen bevestigen op Verwijderen. Uw bericht wordt onmiddellijk verwijderd en er wordt geen kopie opgeslagen in de Prullenbak.