Skip to content

Hoe fuboTV op Fire Stick te krijgen

18 de februari de 2023
how to get fubotv on firestick 3ef2d0c3d4dc4547822c233ff93e12a9

Wat te weten

 • Ga naar de website van Amazon > Rekeningen & Lijsten > Aanmelden > Vul je e-mailadres of nummer in > Doorgaan > Voer wachtwoord in > Aanmelden.
 • Open de pagina van de fuboTV-app. Selecteer uw Fire TV-stick in het vervolgkeuzemenu > Verkrijg de app.
 • Fire Stick-gebruikers kunnen zeven dagen gratis toegang krijgen tot fuboTV door zich aan te melden voor een proefperiode.

De fuboTV Fire TV Stick-app biedt veel streaming en on-demand content waar sportliefhebbers van kunnen genieten. Deze gids leidt u door het proces om de fuboTV-app op uw Fire Stick te installeren, hoeveel de sportservice kost en twee slimme manieren om gratis naar fuboTV te kijken, of u nu kijkt op een Amazon Fire TV Stick of een Fire TV Edition-televisie.

Hoe fuboTV op Fire TV-sticks te krijgen

De fuboTV-app is beschikbaar op alle Amazon’s Fire TV Stick-streamingapparaten en Fire TV Edition-tv’s met Android OS 5.0 of hoger. De eenvoudigste manier om de fuboTV-app naar uw Amazon Fire TV-stick te downloaden, is door de app-download van de Amazon-website te starten, aangezien dit slechts een paar seconden duurt en kan worden gedaan zonder uw Fire Stick zelfs maar in te schakelen.

 1. Open de Amazon-website in uw favoriete webbrowser. Als je al bent aangemeld bij je Amazon-account op de website, kun je doorgaan naar stap 5.

  Amazon-website.

 2. Beweeg uw muiscursor over Rekeningen & Lijsten en selecteer Aanmelden.

  Amazon-website met de inlogknop gemarkeerd.

 3. Voer het e-mailadres of mobiele nummer in dat is gekoppeld aan het Amazon-account dat is verbonden met uw Fire TV-stick en selecteer Doorgaan.

  Aanmeldingspagina voor Amazon-website met ingevoerd e-mailadres.

 4. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden.

  Aanmeldingspagina voor Amazon-website met ingevoerd wachtwoord.

 5. Open de pagina van de fuboTV-app.

  De fuboTV-app-pagina op de Amazon-website.

 6. Selecteer uw Fire TV-stick in de vervolgkeuzelijst aan de rechterkant.

  De fuboTV-app-pagina op de Amazon-website met het apparaatmenu geselecteerd.

 7. Selecteer Verkrijg de app.

  De fuboTV-app-pagina op de Amazon-website met de Get App-knop gemarkeerd.

 8. Na een paar seconden moet de pagina worden vernieuwd en wordt u begroet met een bevestigingsbericht waarin u wordt geïnformeerd dat de fuboTV-app is gedownload naar uw Fire TV-stick. Het downloadproces duurt slechts een minuut of twee.

  De downloadbevestigingspagina van de fuboTV-app op de Amazon-website.

 9. Wanneer u uw Fire TV-stick inschakelt, zou u moeten worden begroet met een kleine melding die u waarschuwt voor de voltooide app-download. Terwijl dit op het scherm staat, drukt u op de knop met de drie horizontale lijnen op de Fire Stick-afstandsbediening om de app te openen. Als u de melding mist, zou het pictogram van de fuboTV-app ook op uw startscherm en in uw app-bibliotheek moeten verschijnen. Je kunt de app ook vinden met behulp van de Fire Stick-zoekfunctie en Alexa.

  Het scherm van de fuboTV-app op Amazon Fire Stick met de knop Openen en melding gemarkeerd.

 10. Selecteer Aanmelden om in te loggen met uw fuboTV-accountgegevens of selecteer Start gratis proefperiode om u aan te melden voor een abonnement met een gratis proefperiode.

  Het inlogscherm van de fuboTV-app op de Amazon Fire TV Stick.

Hoeveel is fuboTV per maand?

De streamingdienst fuboTV biedt vier afzonderlijke abonnementen, elk met hun eigen lijst met functies. De prijzen van fuboTV-abonnementen kunnen variëren wanneer ze worden gecombineerd met een ander product of een andere dienst als onderdeel van een mobiel of internetservicepakket. Hier is een kort overzicht van elk fuboTV-lidmaatschapsniveau en de prijs.

 • Beginner: kost $ 64,99 per maand en wordt geleverd met 110 kanalen, 250 uur opnemen en drie schermen.
 • Pro: kost $ 69,99 per maand en beschikt over 110 kanalen, 1.000 uur aan ruimte en onbeperkte schermen.
 • Elite: Dit fuboTV-abonnement kost $ 79,99 en bevat 158 ​​kanalen, 1.000 uur aan ruimte en onbeperkte schermen.
 • Latino plus: kost $ 32,99 en bevat 33 Spaanstalige kanalen, 250 uur ruimte en twee schermen.

Is fuboTV gratis op Fire Stick?

De streamingdienst fuboTV is niet gratis op Amazon Fire TV Stick-apparaten. Net als Netflix, Disney Plus en andere soortgelijke services, vereist fuboTV een actief betaald lidmaatschap om de inhoud te bekijken. Dit abonnement kan afzonderlijk worden gekocht via een van de bovenstaande pakketten of worden verkregen als onderdeel van een bundel bij een mobiele, kabel- of internetprovider.

Hoe kan ik fuboTV gratis krijgen?

Hoewel de fuboTV-service niet gratis is, is het mogelijk om een ​​gratis proefperiode van zeven dagen te krijgen wanneer u zich aanmeldt voor de Starter-, Pro- en Elite-abonnementen. U moet een creditcard opgeven wanneer u zich aanmeldt, maar deze wordt pas na de gratis proefperiode in rekening gebracht. Annuleer uw gratis fuboTV-proefperiode voordat deze afloopt en er worden geen kosten in rekening gebracht.

FAQ

 • Hoe annuleer ik fuboTV op Fire Stick?

  Bezoek fubo.tv in een browser en log in op uw account. Selecteer vervolgens Mijn profiel > Rekening > Accountgegevens > Annuleer abonnement. Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen nadat je je hebt aangemeld. Als u tijdens uw gratis proefperiode op de website annuleert, verliest u meteen de toegang.

 • Waarom blijft mijn Fire Stick zeggen dat hij de fubo TV-app niet kan vinden?

  De fuboTV-app is mogelijk niet beschikbaar omdat u uw Fire Stick in een niet-ondersteunde regio gebruikt. Bekijk de ondersteuningspagina van Amazon voor meer informatie over het gebruik van Fire TV in verschillende landen. Als u op reis bent of onlangs bent verhuisd, controleert u de landinstellingen van uw Amazon-account. Log in op uw Amazon-account in een browser en ga naar Beheer uw inhoud en apparaten > Voorkeuren > Land instellingen.