Skip to content

Hoe geen overeenkomsten op Bumble te repareren

20 de juli de 2021
FKT0RM1QHWManholdingiPhoneincar 70a24007f8334257888bbd13c76fdcbc

Het kan heel leuk zijn om op Bumble te springen en naar rechts te vegen op profielen van mensen waarvan je denkt dat je ze misschien leuk vindt. Helaas, als niemand naar rechts op je profiel veegt, krijg je geen overeenkomsten.

Oorzaken van geen overeenkomsten op Bumble

Er zijn vier veelvoorkomende redenen om geen matches te ontvangen op Bumble.

 • Je profiel is niet correct ingevuld: Je hebt veel details leeg gelaten, waardoor je profiel niet wordt getoond aan de meest relevante gebruikers. Misschien heb je maar een paar foto’s die niet laten zien hoe goed je eruit ziet, dus het trekt niet genoeg de aandacht van gebruikers en ze vegen uiteindelijk naar links om te passeren.
 • Je instellingen zijn niet goed geconfigureerd: In uw instellingen kunt u maximaal twee filters kiezen (met een gratis account) om u te helpen de meest relevante overeenkomsten te vinden. U kunt uw afstand ook vergroten of verkleinen voor de locaties van de profielen die u ziet.
 • Je bent kieskeurig met wie je naar rechts veegt: U kunt wedstrijden mislopen zonder het te weten, omdat u alleen naar rechts veegt op de beste van de beste profielen die u tegenkomt.
 • Je past niet goed bij Bumble: Bumble-gebruikers zijn meestal op zoek naar serieuze relaties, dus als je profiel het tegenovergestelde suggereert, kan dit verklaren waarom je veel passes krijgt en geen matches.

Een onjuist ingevuld profiel herstellen

Als je snel je Bumble-profiel hebt ingevuld of het helemaal hebt overgeslagen, probeer dan het volgende:

 1. Open de Bumble-app, tik op de Profiel pictogram om naar uw profieltabblad te gaan en tik vervolgens op de Bewerk icoon (potlood) op je profielfoto.

 2. Zorg ervoor dat uw profiel is geverifieerd, aangezien sommige gebruikers ervoor kunnen kiezen om niet-geverifieerde accounts te bekijken. Als de jouwe nog niet is geverifieerd, tik je op Verifieer uw account. Je wordt gevraagd een foto te uploaden waarop je een specifiek handgebaar maakt.

 3. Upload foto’s van goede kwaliteit van jezelf en probeer alle zes de slots te vullen. Druk op + (plusteken) om ze vanaf uw apparaat toe te voegen. Kies foto’s van jezelf die lacht in verschillende instellingen en vermijd het gebruik van foto’s van jezelf in groepsinstellingen of die je gezicht verbergen (zonnebrillen, schaduwen, enz.).

 4. Gebruik het gedeelte Profielprompts om uw persoonlijkheid te laten opvallen. Je kunt slechts één profielprompt tegelijk weergeven, maar je kunt ook met verschillende experimenteren door ze uit te wisselen en te kijken of je je kansen op matches vergroot.

 5. Vul alles in je Over mij, Mijn werk & opleiding, en Mijn basisinformatie secties.

  Screenshots van de onderdelen van het Bumble-profiel.

Hoe u uw Bumble-instellingen kunt herstellen

Het is belangrijk om de meest relevante filters voor uw profielzoekopdrachten te selecteren, zodat de juiste profielen voor u verschijnen (en vice versa). U kunt ook overwegen om uw gewenste leeftijdsbereik en afstand uit te breiden om uw bereik te vergroten.

 1. Tik op je profieltabblad op de Instellingen tandwielpictogram in de linkerbovenhoek.

 2. Onder Filters, kraan Geavanceerde Datum/BFF/Bizz-filters instellen. Tik eventueel op Alleen geverifieerde profielen zodat alleen geverifieerde profielen in uw zoekopdrachten verschijnen.

 3. Blader door de filters en tik op Voeg dit filter toe voor iedereen die je kiest. Stel vervolgens de optie voor dat filter in.

 4. Herhaal stap vier met een ander filter. Zorg ervoor dat de Filters toepassen schakelaar bovenaan is ingeschakeld. Als je een upgrade naar Bumble Boost hebt uitgevoerd, kun je bovendien alle filters in je zoekopdracht toepassen.

 5. U kunt uw gewenste leeftijdscategorie uitbreiden of verkleinen door de twee te verplaatsen gele markeringen op de leeftijdsschaal naar uw voorkeursinstelling.

  Filters en instellingen uitbreiden op het Bumble-profiel.

 6. Vergroot of verklein de gewenste afstand door de gele markering op de Afstandsschaal naar uw voorkeursinstelling.

Hoe u uw Bumble-veeggewoonten kunt oplossen

De enige manier om je super kieskeurige of strikte veeggewoonten te corrigeren, is door een beetje rustiger aan te doen en genereuzer te zijn door vaker naar rechts te vegen om profielen leuk te vinden. Onthoud dat je daarmee alleen maar deuren opent voor communicatie – je hoeft niet per se iets anders te doen als je merkt dat de match niet van de grond komt. Het zal uiteindelijk verlopen als u stopt met communiceren. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in het gebruik van Superswipes op bepaalde profielen, wat uw kansen op een match kan vergroten. Superswipes zijn een premiumfunctie die je aan profielen kunt geven om ze te laten weten dat je ze echt leuk vindt.

Hoe op te lossen als een slechte pasvorm voor Bumble?

Het is belangrijk om te begrijpen dat de meerderheid van de Bumble-gebruikers het platform gebruiken om zinvolle connecties te maken die uiteindelijk leiden tot serieuze betrokkenheid. Als dit niet is wat je zoekt en je profiel dit weerspiegelt, kun je overwegen een andere dating-app te proberen. Je zou kunnen overwegen om over te schakelen naar het gebruik van Tinder, dat erg lijkt op Bumble, maar het is bekend dat de gebruikers ervan nonchalanter omgaan met daten. Tinder heeft meer een reputatie voor het aanhaken dan voor het opbouwen van serieuze relaties.