Skip to content

Hoe goedkoop internet gezinnen in moeilijkheden helpt

13 de juli de 2021
GettyImages 113174154 c054cffef0db46c0b38dbbd0b8a0386f

Belangrijkste leerpunten

  • Internetproviders bieden goedkope plannen om snel internet beschikbaar te maken voor degenen die het moeilijk hebben tijdens de pandemie.
  • De vraag naar dergelijke programma’s neemt toe naarmate de werkloosheid stijgt.
  • Fios Forward van Verizon verlaagt de kosten van Fios tot $ 19,99 per maand.
Internetproviders bieden goedkope plannen om snel internet beschikbaar te maken voor gebruikers die het financieel moeilijk hebben, aangezien de pandemie van het coronavirus de economie blijft schaden. Mensen die in aanmerking komen voor federale bijstand komen mogelijk in aanmerking voor goedkope internettoegang. De vraag naar dergelijke programma’s neemt toe naarmate de werkloosheid stijgt. Experts zeggen dat toegang tot snel internet van cruciaal belang is voor alles, van thuisonderwijs tot werken op afstand tot het zoeken naar werk. “Programma’s als deze zijn nu meer dan ooit essentieel te midden van de COVID-19-pandemie, die voor eens en voor altijd heeft bewezen dat internet geen luxe is”, zegt Tyler Cooper, hoofdredacteur van BroadbandNow, een database van internetproviders, zei in een e-mailinterview. “Het is een vereiste voor het dagelijks leven, en net als water en elektriciteit moet het zo toegankelijk mogelijk worden gemaakt voor elke Amerikaan. Toegang tot internet stelt ons in staat om op afstand met elkaar verbonden te blijven; het stelt ons in staat om te blijven leren, werken en onze gezinnen ondersteunen.”

Snel en toch goedkoop

Verizon maakt hoogwaardig en betrouwbaar supersnel internet zonder datalimieten toegankelijker voor klanten die in aanmerking komen voor financiële ondersteuning via Verizon Fios Forward. Fios Forward is sneller dan traditionele internethulpprogramma’s voor thuis en verlaagt de kosten van Fios tot $ 19,99 per maand plus belasting. “Ons uitgangspunt is dat we de netwerken creëren die de wereld vooruit helpen. Veel te veel gezinnen zullen achterblijven als hun internet thuis geen gelijke tred kan houden met de huidige vraag naar leren en werken”, zegt Frank Boulben, senior vice-president consumentenmarketing en product bij Verizon, in een persbericht. “We weten welke impact connectiviteit heeft op vooruitgang, dus breiden we Fios Forward uit om digitale inclusie te ondersteunen en kansen te helpen creëren met betaalbare toegang tot hoogwaardig breedbandinternet.”

Verizon Fios Forward promo-afbeelding en controleer beschikbaarheid prompt

Veel andere ISP’s bieden vergelijkbare programma’s, zei Cooper, verwijzend naar plannen zoals AT&T Access, Internet Essentials van Comcast, Spectrum Internet Assist, Cox Connect2Compete en andere. “Elk van deze programma’s heeft verschillende vereisten om in aanmerking te komen, hoewel ze vrijwel allemaal deelname van het huishouden aan ten minste één federaal hulpprogramma vereisen”, voegde hij eraan toe. Staats- en lokale overheden springen in en eisen lage internetkosten voor gebruikers die het moeilijk hebben.

Overheden dringen aan op lagere kosten

De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, heeft gezegd dat hij wil dat ISP’s in de staat worden gedwongen om snel internet aan te bieden aan mensen met een laag inkomen voor $ 15 per maand. Hij stelde ook voor om een ​​fonds op te richten voor gezinnen die het in dat tempo niet kunnen betalen. “Toegang is één ding, maar toegang, als het niet betaalbaar is, is zinloos”, zei Cuomo tijdens zijn State of the State-toespraak. “Een basisabonnement voor snel internet kost gemiddeld meer dan $ 50 per maand. Voor te veel gezinnen is dit gewoon niet betaalbaar.” “Programma’s als deze zijn nu meer dan ooit essentieel te midden van de COVID-19-pandemie, die voor eens en altijd heeft bewezen dat internet geen luxe is.” Baltimore County Executive Johnny Olszewski heeft onlangs aangekondigd dat de provincie zes maanden gratis internettoegang zal bieden aan inwoners met een laag inkomen. “Nu onze kinderen op afstand leren, veel mensen thuis werken en kritieke diensten zoals medische afspraken die online gaan, zijn we herinnerd aan onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat elke bewoner toegang heeft tot betaalbare snelle internetdiensten”, vertelde Olszewski aan een lokaal CBS. station. De Electronic Frontier Foundation, een belangenorganisatie zonder winstoogmerk, betoogde onlangs in een rapport dat de ultieme oplossing voor het probleem van het verstrekken van uitgebreidere toegang tot breedband erin bestaat dat de VS een universeel glasvezelinfrastructuurplan bouwen. Glasvezel is volgens de groep een betere en uiteindelijk goedkopere oplossing dan de huidige last-mile breedbandopties.

verbinding met rood dynamisch glasvezellichtspoor

“Terwijl velen in de regering zullen praten over hoe we ‘breedband’ voor iedereen moeten krijgen, zouden ze het eigenlijk moeten hebben over hoe we een 21e-eeuwse glasvezelinfrastructuur voor iedereen krijgen”, aldus het rapport. “Dit onderscheid is belangrijk omdat we al miljarden en miljarden dollars hebben uitgegeven om ‘breedband’ te bouwen en er is vrijwel niets te zien. Dat gebeurde omdat we lage snelheden op elk oud netwerk hebben gesubsidieerd met weinig verwachting van toekomstige capaciteitsverhogingen.” De digitale kloof wordt groter naarmate de pandemie voortschrijdt en het wordt steeds duidelijker dat bedrijven en overheden meer moeten doen om ervoor te zorgen dat alle Amerikanen gelijke toegang hebben tot snel internet.