Skip to content

Hoe het te repareren: iPad vraagt ​​om iCloud-wachtwoord

22 de juli de 2021
GettyImages 713783909 616310c0570c4ec195493bad05901259

Wanneer uw iCloud-account problemen ondervindt, wordt deze mogelijk niet goed gesynchroniseerd met de cloudservices van Apple, wat betekent dat er mogelijk geen back-up van belangrijke gegevens wordt gemaakt. Als uw iPad om uw iCloud-wachtwoord blijft vragen, is het belangrijk om het probleem op te lossen in plaats van het te negeren. Wanneer u zich aanmeldt bij iCloud, logt u in met uw Apple ID-e-mailadres en wachtwoord. Deze instructies zijn van toepassing op alle momenteel ondersteunde versies van iPadOS en iOS.

Hoe een iPad te repareren die om iCloud-wachtwoord vraagt

Wanneer uw iPad herhaaldelijk om uw iCloud-wachtwoord vraagt, volgt u deze stappen in de aangegeven volgorde om het probleem op te lossen:

  1. Bevestig dat iCloud actief is door de Apple-systeemstatuspagina te controleren, met name de iCloud-account en inloggen item. Er moet een groene stip naast staan. Als er een rode driehoek staat, ondervindt de service problemen met inloggen op uw account. Probeer het later opnieuw.

  2. Start de iPad opnieuw op. Dit is een eenvoudige taak die veel problemen oplost. Als u een apparaat opnieuw opstart, wordt het tijdelijke geheugen schoongeveegd en krijgt het een nieuwe start.

  3. Als je iCloud gebruikt, selecteer je je naam bovenaan het scherm. Kiezen Afmelden in het vervolgkeuzemenu en meld u vervolgens weer aan.

  4. Meld u af bij iCloud en meld u vervolgens weer aan. Als u op uw iPad werkt, selecteert u Instellingen > [Your Name] > Afmelden (of Instellingen > [Your Name] > iCloud > Afmelden in oudere iOS-versies). Voordat u zich afmeldt, vraagt ​​de iPad of u de informatie op uw iPad wilt behouden of wilt verwijderen. Kies om te behouden de informatie op uw iPad. Het kan enkele seconden duren om uit te loggen bij iCloud. Als het klaar is, keert het iCloud-instellingenscherm terug naar een inlogscherm. U kunt nu weer inloggen op het account. Dit proces zou het probleem moeten oplossen, maar als u nog steeds herhaaldelijk wordt gevraagd om u aan te melden bij iCloud, doorloopt u deze stappen opnieuw en verwijdert u de informatie van de iPad in plaats van deze te bewaren. De informatie wordt nog steeds opgeslagen in de cloud en wordt hersteld wanneer u zich weer aanmeldt bij iCloud.

  5. Als je nog steeds herhaaldelijk wordt gevraagd om in te loggen bij iCloud, raadpleeg dan de technische ondersteuning van Apple of maak een afspraak in een Apple Store Genius Bar.