Skip to content

Hoe Instagram-video’s op te slaan

10 de juli de 2021
GettyImages 106682920 5b3bdc18c9e77c00375a90c5 b500bd37dbe140319b26e0d880f5226d

Wat te weten

  • Om je verhaal op te slaan: Selecteer het menu Meer (drie stippen rechtsonder) en kies Sparen > Verhaal opslaan.
  • Het is niet mogelijk om het videobestand van iemand anders op te slaan, maar je kunt er een bladwijzer voor maken om er later op terug te komen.
  • Voor een hoogwaardige versie van de video van een andere gebruiker kun je het beste rechtstreeks contact met hen opnemen en er om vragen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een video van Instagram downloadt.

Hoe u uw Instagram-verhalen kunt opslaan

Het downloaden en opslaan van verhalen of video’s die je eerder op Instagram hebt geüpload of gemaakt, kan door de volgende stappen te volgen.

  1. Open de Instagram-app.

  2. Open het verhaal dat je wilt opslaan.

  3. Selecteer Meer, de drie stippen in de rechterbenedenhoek.

  4. Kraan Sparen.

  5. Kiezen Verhaal opslaan. Om de foto op te slaan zonder de tekst of effecten die je eraan hebt toegevoegd, tik je op Foto opslaan.

Instagram-video’s van een andere gebruiker opslaan

Als je ooit hebt geprobeerd de video of het verhaal van een andere gebruiker op te slaan, weet je dat er geen duidelijke manier is om dit te doen. Dit komt omdat Instagram de video’s niet echt bezit en dus niet kan garanderen dat het OK is om dit te doen. De beste oplossing voor een hoogwaardige digitale versie van de video van iemand anders die je op Instagram ziet, is om ze gewoon om een ​​kopie te vragen. Als je daarentegen gewoon de toegang tot de video niet wilt verliezen omdat je hem leuk vindt, of als je later terug wilt komen om hem opnieuw (en opnieuw?) ​​te bekijken, kun je er gewoon een bladwijzer voor maken. Zie onze tutorial Hoe Instagram-foto’s op te slaan voor hulp hierbij. Ja, het is hetzelfde proces voor video’s en afbeeldingen!