Skip to content

Hoe krijg ik gratis Netflix

8 de november de 2022
how to get netflix for free 4173976 5dcc9ff02a5646a89af61e18952539da

Wat te weten

 • Accounts delen: Profiel > wie kijkt > Profielen beheren > Toevoegen Profiel. Voer naam in > Doorgaan.
 • Sommige bedrijven bieden promoties aan met een gratis Netflix-account.

Netflix is ​​een streamingdienst met een heleboel geweldige inhoud, inclusief originele shows en films die je nergens anders kunt bekijken. Tussen stijgende lidmaatschapskosten en moeilijke economische tijden kan niet iedereen het zich veroorloven om zich te abonneren, maar er zijn een paar manieren om Netflix gratis te kijken. Als je hoopt manieren te vinden om meer gratis proefversies van Netflix te krijgen, raak dan niet te opgewonden. Netflix heeft de gratis proefperiodes in de VS beëindigd met de redenering dat het gratis is om je abonnement op elk moment op te zeggen.

Netflix-accounts delen met vrienden of familie

Met het standaard Netflix-abonnement kun je slechts één show of film tegelijk bekijken, maar met de standaard- en premium-abonnementen kun je meerdere dingen op meerdere apparaten bekijken. Met het standaardabonnement kun je maximaal twee dingen tegelijk bekijken en met het premiumabonnement kun je maximaal vier shows of films tegelijkertijd streamen. Het standaard Netflix-abonnement ondersteunt geen HD-streaming, dus als je iemand kent met een Netflix-abonnement, is de kans groot dat ze het standaard- of premiumabonnement hebben. Als ze je genoeg vertrouwen om je hun wachtwoord te geven, kun je inloggen en kijken wat je wilt zonder hun binge-watching te verstoren.

Hoe u uw Netflix-account kunt delen

Met Netflix kun je maximaal vijf afzonderlijke profielen maken, die elk hun eigen volglijsten en aanbevelingen kunnen hebben. Hierdoor kun je je account delen zonder dat je vrienden of familie je aanbevelingen verstoppen met programma’s waarin je geen interesse hebt. Zo stel je een apart Netflix-profiel in:

 1. Navigeren naar Netflix.com.

 2. Selecteer uw gebruikerspictogram in de rechterbovenhoek. Als je de ziet Wie kijkt? scherm; ga naar stap 3.

 3. Selecteer Profielen beheren.

 4. Selecteer Profiel toevoegen.

  Knop Profiel toevoegen op de pagina Profielen beheren van Netflix

 5. Voer een naam in voor het nieuwe profiel en selecteer DOORGAAN.

  Doorgaan-knop in het scherm Profiel toevoegen op Netflix

 6. Selecteer GEDAAN.

U kunt niet aan elk profiel een ander wachtwoord toewijzen. Nieuwe profielen loggen in met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat u gebruikt. Deel uw Netflix-account alleen met familieleden en vrienden die u vertrouwt. Als accounthouder bent u verantwoordelijk voor de acties die worden ondernomen door iedereen die u toestemming geeft uw account te gebruiken.

Hoe u gratis Netflix kunt krijgen van uw telefoon of kabelmaatschappij

Sommige bedrijven, waaronder aanbieders van mobiele telefoons en kabelmaatschappijen, bieden promoties aan met een gratis Netflix-account. Dit is niet echt gratis, omdat je iets moet kopen om het te krijgen, maar het is een geldige manier om Netflix te krijgen zonder er rechtstreeks voor te betalen. Als u toch op zoek bent naar een nieuwe telefoon- of kabelaanbieder, is het misschien de moeite waard om te kijken of dit een goede deal is. En als je al klant bent van een bedrijf dat gratis Netflix aanbiedt, is er geen nadeel om van het aanbod te profiteren. Neem voor meer informatie contact op met je telefoon- of kabelmaatschappij en vraag of ze abonnementen aanbieden die gratis toegang bieden tot diensten zoals Netflix of andere.

Hoe Netflix gratis te krijgen bij T-Mobile

T-Mobile gooit zonder extra kosten een Netflix-account in, maar de deal is niet voor alle klanten beschikbaar. Als u kiest voor een abonnement waarvoor geen kredietcontrole of een prepaidabonnement vereist is, is de gratis Netflix-aanbieding van tafel.

T-Mobile-webpagina met Netflix-deal

Zo krijg je gratis Netflix van T-Mobile:

 1. Meld u aan voor een T-Mobile One-abonnement.

 2. Zorg ervoor dat u niet kiest voor een prepaid of geen kredietcontroleplan.

 3. Voeg ten minste één extra regel toe aan uw abonnement. De gratis Netflix-aanbieding is alleen beschikbaar als je minimaal twee lijnen hebt.

 4. Meld u aan voor de Netflix bij ons voorzien zijn van.

 5. Wacht op een sms van T-Mobile en volg de instructies.

T-Mobile kan de servicevoorwaarden voor Netflix op elk moment wijzigen.

FAQ

 • Hoe sluit ik Netflix aan op mijn tv?

  Om Netflix op je tv aan te sluiten, zoek je de Netflix-app op je smart-tv of gebruik je een mediaspeler, gameconsole, Blu-Ray-speler of kabel-tv-abonnement. Je kunt ook naar je apparaat streamen met de Netflix-app.

 • Hoe kijk ik Netflix in andere landen?

  Als u toegang wilt tot Netflix-inhoud die beschikbaar is in andere landen, gebruikt u een virtueel particulier netwerk (VPN) en stelt u uw IP-adres in op de gewenste regio. Stel tijdens het reizen uw IP-adres in op uw thuisland om Netflix te kijken.

 • Hoe krijg ik Netflix op een niet-smart-tv?

  Om Netflix op een niet-smart-tv te krijgen, sluit u een streamingapparaat aan, zoals Apple TV, Roku, Chromecast of Amazon Fire TV Stick. U kunt ook een gameconsole gebruiken of uw computer op uw tv aansluiten.

 • Hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk kijken?

  Het aantal mensen dat Netflix tegelijk kan kijken, wordt beperkt door uw accountplan. Je hebt het Premium-abonnement nodig om maximaal vier schermen tegelijk te streamen.