Skip to content

Hoe krijg je gratis fotoboeken en meer van Shutterfly

3 de augustus de 2021
Lifewire How To Get Free Photo Books And More From Shutterfly 1358010 540daf35c6fe4d6492feab805116a74a

Een van mijn favoriete freebies zijn gratis fotoboeken. Ik maak een fotoboek als aandenken voor elk jaar, maar ook voor onze familievakanties en speciale evenementen. Aangezien fotoboeken tussen de 30 en 70 dollar kunnen kosten, bespaar ik elk jaar honderden dollars. De meest voorkomende gratis fotoboeken die beschikbaar zijn, zijn gratis Shutterfly-boeken. Aangezien Shutterfly mijn favoriete plek is om fotoboeken te maken, werkt dit fantastisch. Via de beloningsprogramma’s en nieuwsbrieven kun je gratis Shutterfly-codes en andere websitecodes voor fotoboeken krijgen die je kunt inwisselen voor gratis fotoboeken. Hoewel deze codes kunnen worden ingewisseld voor een gratis fotoboek, moet je mogelijk verzendkosten betalen voor je aankoop.

Huidige lijst met gratis Shutterfly-codes

Hier is een actuele lijst met Shutterfly-codes waarmee je een gratis fotoboek krijgt, evenals enkele andere codes waarmee je andere gratis aanbiedingen krijgt of verzendkosten bespaart. Ga naar Shutterfly en voer de promotiecode in tijdens het afrekenen.

  • Een gratis kaart met code CARD4U (Verloopt 30 september 2021)
  • 101 gratis 4×6-prints, 5 magneten, één gratis kunstdruk en één gratis set adreslabels, alleen voor nieuwe klanten, geen code vereist. (Geen vervaldatum)
  • Gratis verzending naar Canada bij bestellingen van $ 70 + met code SHIPCAN70 (Verloopt 30 september 2021)

Verdien beloningen om een ​​gratis fotoboek te krijgen

Een van de gemakkelijkste manieren om gratis fotoboeken te krijgen, is door ze te verdienen via verschillende beloningsprogramma’s. Bij elk beloningsprogramma moet je verschillende taken uitvoeren om punten te verdienen die je kunt inwisselen voor een gratis fotoboek. Het kan zijn het invullen van enquêtes, het invoeren van productpunten of gewoon een bezoek brengen aan het regelmatig inloggen op de website. Dit zijn de beloningsprogramma’s waarmee je regelmatig gratis fotoboeken kunt krijgen:

Kellogg’s familiebeloningen

Als lid van het Kellogg’s Family Rewards-programma kunt u uw punten inwisselen voor een gratis Shutterfly-boek in het formaat 8×8 of 8×11. U kunt codes invoeren die te vinden zijn op de Kellogg’s-producten die u koopt, maar er zijn ook talloze gratis codes beschikbaar die u op uw account kunt toepassen.

Pampers-beloningen

Een ander beloningsprogramma waarmee je gratis Shutterfly-boeken kunt verdienen, is Pampers Rewards. Voor 1.000 punten krijg je een gratis 8×8 fotoboek van Shutterfly. Pamper-beloningscodes zijn te vinden op Pampers-luiers, -doekjes en andere Pampers-producten. Ze geven ook regelmatig gratis beloningscodes vrij op de Pampers Facebook-pagina.

Huggies-beloningen

Huggies Rewards is een ander bedrijf waarmee je punten kunt inwisselen voor gratis fotoboeken. Je kunt Huggies-beloningspunten verdienen door hun producten te kopen, maar ze sturen ook af en toe gratis codes in hun e-mails.

Swagbucks

Via Swagbucks kun je je geld inwisselen voor cadeaubonnen die je bij Shutterfly kunt gebruiken, waarmee je een fotoboek kunt maken. Je kunt Swagbucks verdienen door video’s te bekijken, games te spelen, te winkelen en vele andere activiteiten.

Ontvang gratis fotoboekcodes in je e-mail

Neem een ​​paar seconden de tijd om je aan te melden voor deze nieuwsbrieven en je ontvangt binnen de kortste keren gratis fotoboekcodes. Onderstaande nieuwsbrieven versturen regelmatig gratis Shutterfly fotoboekcodes. Zorg ervoor dat je die spamfilters regelmatig controleert op eventuele gratis fotoboekcodes die je misschien hebt gemist.

IKEA Familie

Word gratis lid van IKEA Family en je krijgt talloze voordelen, waaronder regelmatige e-mails met soms gratis Shutterfly-fotoboekcodes. Andere voordelen van IKEA Family zijn gratis kinderopvang, gratis koffie of hot see en kortingen.

Jo-Ann

Meld je aan voor de Jo-Ann-nieuwsbrief voor stoffen en handwerkwinkels, want om de zoveel tijd sturen ze een code voor een gratis fotoboek van Shutterfly.

Moederschap Moederschap

Een andere nieuwsbrief waarvoor u zich wilt aanmelden, is de Motherhood Maternity-nieuwsbrief. Ze sturen af ​​en toe codes voor gratis Shutterfly-boeken.