Skip to content

Hoe Netflix-foutcode M7355 te repareren

2 de januari de 2023
ErrorMessage a23aa9b0820e422d80cf1b0bf3e57a36

Een Netflix-foutcode is het laatste dat u wilt zien wanneer uw favoriete programma op het punt staat te worden gestreamd. Dus als je de Netflix-foutcode M7355 op je scherm ziet, betekent dit dat er een probleem is met je browser. Chrome is bijvoorbeeld de beste browser voor Netflix, maar een oudere versie van Chrome kan voorkomen dat Netflix soepel streamt. De fout is echter eenvoudig op te lossen en er zijn verschillende oplossingen die u kunt toepassen op uw browsers op zowel Windows als macOS.

Waarom krijg ik een foutcode op Netflix?

Netflix-foutcode M7355 is vaak te wijten aan een niet-ondersteunde of verouderde browser of een extensie met fouten. De fout zegt meestal:

 • Oeps, er ging iets mis…
 • Netflix-videospeler niet beschikbaar
 • We hebben problemen met het afspelen van Netflix in je browser. Zorg ervoor dat u een officiële versie van Chrome gebruikt.

U kunt de specifieke foutcode onderaan het scherm lezen en deze is vaak in het rood. Netflix-fouten worden veroorzaakt door alles van lokale netwerkproblemen tot serverproblemen aan de backend. Uw computerhardware of -software kan deze fouten ook veroorzaken. In de meeste gevallen helpt de foutcode u om de reden achter de fout en de oplossing ervan te achterhalen.

Hoe los ik Netflix-fout M7355 op?

De Netflix-fout M7355 suggereert een probleem met de Chrome-browser.

 1. Update Chrome naar de nieuwste versie. Op het moment van schrijven wordt Netflix ondersteund op Google Chrome versie 64 of hoger. Controleer of u een oudere versie gebruikt en update Chrome vervolgens naar de huidige versie. Start ten slotte de browser opnieuw, log in op Netflix en kijk of deze weer begint te streamen. Zo niet, probeer dan de andere stappen voor probleemoplossing die volgen.

 2. Schakel Chrome-extensies uit. Sommige add-ons zoals adblockers en VPN-proxy’s kunnen een soepele streaming belemmeren. Schakel ze uit en kijk of je weer verder kunt kijken. Om extensies als mogelijke oorzaken te elimineren, probeert u alle extensies uit te schakelen en vervolgens afzonderlijk in te schakelen om degene achter de fout vast te stellen.

  Tip:

  Gebruik een van de drie methoden om alle geïnstalleerde extensies te zien…

  • Selecteer de drie verticale stippen voor het menu > Meer gereedschap > Extensies.
  • Open een nieuw tabblad en voer in chrome://extensies in de Omnibox.
  • druk op alt + F > L > E achter elkaar.

 3. Verwijder Chrome en installeer het opnieuw. Het verwijderen en opnieuw installeren van de browser is het laatste redmiddel om alle Chrome-problemen op te lossen. Het kan u helpen met een schone lei te beginnen met de nieuwste versie van de browser. Het verwijderen van de oude browser helpt ook om onopgemerkte problemen achter de Netflix-foutcode M7355 weg te vagen. Volg de stappen op Google Help om Chrome van uw apparaat te verwijderen.

 4. Open Netflix in een andere ondersteunde browser. Op de Netflix-helppagina staan ​​alle ondersteunde browsers voor Windows, macOS en ChromeOS. Als uw primaire browser Chrome is, kunt u een alternatieve browser gebruiken die op uw systeem is geïnstalleerd om Netflix te streamen. Microsoft Edge en Safari zijn vooraf geïnstalleerd op respectievelijk Windows en macOS. Werk ook uw alternatieve browser bij als deze een oudere versie heeft.

Hoe los ik de Netflix-serverfout op?

Controleer op hun servicepagina of Netflix alleen voor jou of de rest van de wereld niet beschikbaar is. Als de Netflix-server werkt, maar je nog steeds een Netflix-serverfout krijgt, heb je mogelijk verbindingsproblemen. Noteer de foutcode (indien aanwezig) en ga aan de slag met deze stappen voor probleemoplossing om de specifieke Netflix-connectiviteitsfouten op te lossen. Volg altijd een paar algemene stappen voor probleemoplossing voordat u dieper op zoek gaat naar antwoorden.

 • Herstart je computer.
 • Sluit alle instanties van de browser af en start deze opnieuw.
 • Zorg ervoor dat uw browser en computer zijn bijgewerkt.
 • Controleer of je internetverbinding werkt.
 • Log uit bij Netflix en log opnieuw in.

FAQ

 • Wat is Netflix-fout M7355-1204?

  Deze fout verschijnt op Mac- en Windows-computers die gebruikmaken van niet-ondersteunde browsers met Netflix. Deze lijst bevat Speed ​​Browser of verouderde versies van Chrome. Net als fout M7355 omvatten de belangrijkste oplossingen het uitschakelen van Chrome-extensies en het updaten/opnieuw installeren van de Chrome-browser.

 • Wat is Netflix-foutcode NW-2-5?

  De Netflix-foutcode NW-2-5 heeft betrekking op serviceverbindingsproblemen met uw apparaat of netwerk. Oplossingen voor fout NW-2-5 variëren van het herstarten van uw streamingapparaat tot het controleren van uw internetverbinding en het dubbel controleren van streamingrechten op uw netwerk.

 • Wat betekent foutcode 1011 op Netflix?

  De 1011-foutcode betekent meestal dat er een probleem is met de Netflix-app. Test uw netwerkverbinding en schakel over naar een ander netwerk. Misschien heb je ook geluk als je je mobiele apparaat opnieuw opstart of de app opnieuw installeert.