Skip to content

Hoe Plague Inc. te verslaan

21 de juni de 2021
howtobeatplagueinc 5b9586d8c9e77c0082ed0a1a

Plague Inc. is een gratis te spelen simulatiegame waarmee je een dodelijke pandemie kunt ontwerpen en deze op de wereld kunt loslaten. Het begint met bacteriën en gaat van daaruit verder naar virussen, prionen en zelfs nanotechnologie. Als je Plague Inc. wilt verslaan, moet je alle mogelijke transmissie-, symptoom- en vaardigheidsupgrades leren, een pad naar de overwinning uitstippelen en jezelf opnemen tegen de wetenschappers van de wereld terwijl ze racen voor een remedie.

Hoe werkt Plague Inc.?

Plague Inc. gebruikt een zeer realistisch infectiemodel om de verspreiding van ziekten over de hele wereld te simuleren. De modellen zijn zelfs zo realistisch dat de ontwikkelaars werden uitgenodigd om een ​​presentatie te geven aan de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Je begint het spel door een ziekte te maken en te benoemen en te kiezen waar het begint. De game modelleert vervolgens de verspreiding van de ziekte in het oorspronkelijke land en vervolgens naar nieuwe landen via land-, lucht- en vliegtuigreizen. Terwijl je speelt, tik je op oranje bubbels om de verspreiding van de ziekte in een land weer te geven, op rode bubbels om de verspreiding van de ziekte naar nieuwe landen weer te geven, en op blauwe bubbels om de vooruitgang op het gebied van genezing aan te geven. Rode en oranje bubbels geven je DNA-punten en blauwe bubbels zorgen ervoor dat het werk aan een kuur niet sneller gaat. Je krijgt ook DNA-punten naarmate je ziekte zich verspreidt, en je kunt ze gebruiken om nieuwe overdrachtsmethoden, symptomen en vaardigheden te ontwikkelen. Uw ziekte zal soms ook gloednieuwe symptomen muteren. De game is gratis te spelen op Android en iOS, en er is ook een verbeterde versie genaamd Plague Inc. Evolved voor pc.

Sleutels tot het winnen van Plague Inc.

De sleutel tot het verslaan van Plague Inc. is om je ziekte tot epische proporties op te bouwen terwijl je onder de radar vliegt. Je kunt nog steeds winnen als je in een vroeg stadium de symptomen aanpakt, en sommige symptomen helpen zelfs om je ziekte te verspreiden, maar door je hand zo te kantelen hebben de wetenschappers van de wereld veel meer tijd om een ​​remedie te vinden.

Screenshot van winnen bij Plague Inc.

Hier zijn de basisstappen die u moet volgen als u het kaartspel in uw voordeel wilt stapelen:

 1. Delegeer alle willekeurig ontwikkelde symptomen terwijl u zich verspreidt.

 2. Knal oranje en rode bubbels zodra ze verschijnen om meer DNA-punten te verzamelen.

 3. Besteed DNA-punten aan transmissie met deze algemene prioriteiten:

  • Lucht- en watertransmissie verhogen de snelheid waarmee uw bacteriën zich verspreiden.
  • Extreme Bioaerosol verhoogt de effectiviteit van uw verspreiding aanzienlijk.
 4. Besteed DNA-punten aan vaardigheden met deze algemene prioriteiten:

  • Koudebestendigheid, aangezien dit de sleutel kan zijn om Groenland te kraken voordat het zijn havens sluit, dus geef prioriteit aan Cold Resist 2.
  • Hittebestendigheid, aangezien dit ook nodig kan zijn om in sommige van de warmere landen in te breken, maar je kunt soms wegkomen met alleen Heat Resist 1.
 5. Wacht tot de hele planeet geïnfecteerd raakt terwijl je doorgaat met het overdragen van symptomen.

 6. Wanneer de hele planeet besmet is, kies dan een symptoom dat je leuk vindt en bouw ernaartoe Totaal orgaanfalen.

 7. Zorg ervoor dat je eventuele blauwe bubbels laat knappen om de voortgang van een kuur te vertragen.

 8. Besteed indien nodig resterende DNA-punten aan vaardigheden om genezingsonderzoek te vertragen.

Er is veel ruimte voor improvisatie en misschien vind je het leuk om te experimenteren met andere overdrachtsmethoden, zoals knaagdieren, vooral als je moeite hebt om je ziekteverwekker in bepaalde gebieden te krijgen.

Hoe Plague Inc.-bacteriën te verslaan met een normale moeilijkheidsgraad?

Dezelfde basisstrategieën kunnen je helpen om Plague Inc. te winnen in elke modus of moeilijkheidsgraad, maar we gaan je precies laten zien hoe je de veelzijdige Bacteria-modus op normale moeilijkheidsgraad kunt verslaan. De game kan wat curveballen naar je gooien in de vorm van gerandomiseerde evenementen, dus dit is een goede manier om een ​​idee te krijgen van het spel en je eerste overwinning op te schrijven.

Start een nieuw spel in de bacteriemodus met normale moeilijkheid

De eerste stap is om een ​​gloednieuw spel op te starten in de Bacteria-modus en de normale moeilijkheidsgraad te kiezen. U moet ook uw ziekte een naam geven voordat u aan de slag kunt.

Start Plague Inc. op Bacteria Normal moeilijkheidsgraad.

 1. Start Plague Inc.

 2. Kraan Nieuw spel starten.

 3. Kraan bacteriën.

 4. Kraan normaal.

 5. Voer een naam in voor uw ziekte en tik op de pijl.

Kies Zuid-Afrika als startland

Je kunt Plague Inc. verslaan vanuit elk startend land, maar Zuid-Afrika geeft je een goede voorsprong. Saoedi-Arabië is ook een goed startland vanwege de ligging nabij het kruispunt van Europa, Azië en Afrika. Meer ontwikkelde landen zijn moeilijker te kraken, vanwege de aanwezigheid van geavanceerde medicijnen. Het is misschien verleidelijk om te beginnen op een locatie die moeilijk te verspreiden is, zoals Groenland, maar dat zorgt ook voor een moeilijker spel.

Start Plague Inc. in Zuid-Afrika of Saoedi-Arabië voor een gemakkelijke overwinning, of daag jezelf uit met een ander land.

Hier leest u hoe u in Zuid-Afrika aan de slag kunt in Plague Inc.

 1. Kraan Zuid-Afrika.

 2. Druk op speelknop bubbel dat wijst naar Zuid-Afrika.

 3. U krijgt een bericht te zien dat uw ziekte patiënt nul heeft geïnfecteerd. Druk op X om dit bericht te wissen.

 4. Tik op een willekeurige oranje bubbels Dat verschijn.

 5. Tik op een willekeurige rode bubbels Dat verschijn.

 6. Houd je in de gaten DNA-punten.

Besteed DNA-punten aan transmissie en vaardigheden

U kunt beginnen met het uitgeven van DNA-punten wanneer u maar wilt, zolang u ze maar aan de juiste dingen uitgeeft. Als je je een weg wilt banen naar een gemakkelijke overwinning, koop dan niet vroeg symptomen, zelfs niet als ze goed zijn in het helpen verspreiden van ziekten. Dit zal je helpen om onder de radar te vliegen.

Screenshot van Plague Inc

Je kunt dit op elke gewenste manier benaderen, maar je hebt een uitstekende kans om te winnen als je deze eenvoudige kooporder volgt:

 1. Als je ongeveer 33 DNA-punten hebt, Evolve Air 1, Water 1 en Water 2.

 2. Als je nog ongeveer 50 DNA-punten hebt, Evolve Air 2, Drug Resist 1 en Drug Resist 2.

 3. Als je nog ongeveer 46 DNA-punten hebt, Evolve Extreme Bioaerosol, Cold Resist 1, Cold Resist 2 en Heat Resist 1.

Delegeer eventuele symptomen als ze zich voordoen

Soms heb je geluk en zal je ziekte willekeurig een symptoom ontwikkelen. Dit geeft je een gratis symptoom waar je geen DNA-punten aan hoeft uit te geven, maar het is ook in strijd met de strategie om onder de radar te vliegen. Je kunt de dobbelstenen gooien, of je kunt op veilig spelen en ze delegeren wanneer ze komen.

Een voorbeeld van devoluerende symptomen in Plague Inc.

U kunt als volgt een symptoom delegeren:

 1. Druk op X om de boodschap over het symptoom te wissen.

 2. Kraan Ziekte.

 3. Tik op de nieuw symptoom.

 4. Kraan overgaan.

Sommige symptomen zullen de verspreiding van uw ziekte helpen zonder al te veel aandacht te vragen voor de pandemie, dus u kunt ze op hun plaats laten. Dit is echter een grote kans om te nemen, dus je bent meestal beter af als je de gratis DNA-punten gewoon delegeert en neemt. Als je bijna een totale wereldwijde infectie hebt en je geluk hebt met een goed symptoom, kun je overwegen om het te behouden. Wees gewoon klaar om wat extra DNA-punten in vaardigheden te pompen die de voortgang van de genezing vertragen als je je hand te vroeg kantelt.

Wacht op totale infectie en word dan dodelijk Dead

Het hele idee achter deze strategie is om zich over de hele wereld te verspreiden en dan toe te slaan. U wilt dus de verspreiding van uw ziekte nauwlettend in de gaten houden terwijl u rode en oranje bubbels laat knappen voor gratis DNA-punten. Zodra je de laatste gezonde persoon ter wereld hebt besmet, is het tijd om te verhuizen.

Een Plague Inc-scherm waarmee u een symptoom kunt kiezen.

Idealiter wil je direct van geen symptomen naar extreem dodelijke symptomen gaan. Je kunt een symptoom kiezen en beginnen met bouwen zodra je klaar bent met het infecteren van de hele wereld, maar je zult meer geluk hebben om de wetenschappers van de wereld te verrassen als je genoeg DNA-punten hebt om helemaal naar Totaal orgaanfalen te kopen. een keer. Je kunt beginnen bij welk symptoom je maar wilt, maar sommige symptomen hebben dodelijkere bijwerkingen dan andere.

 1. Kraan Ziekte.

 2. Kraan Symptomen.

 3. Kies een symptoom, tik erop en tik op Evolueren.

 4. Ga door met het kiezen van nieuwe symptomen die steeds dichter bij het midden van het raster komen, totdat u bij Totaal orgaanfalen.

 5. Druk op X om terug te keren naar het spel.

 6. Tik op een willekeurige blauwe bubbels die onderzoek lijken te vertragen.

 7. Als het onderzoek naar de genezing te snel gaat, besteed dan de resterende DNA-punten aan points Genetische herschikking.

Op dit moment is het een race tussen jullie dodelijke pandemie en de wetenschappers van de wereld. Zodra mensen beginnen te sterven, zullen landen over de hele wereld onderzoek gaan financieren, en je zult blauwe bubbels op de kaart zien verschijnen. Laat deze bubbels knallen om te voorkomen dat de wetenschappers hun vooruitgang op het gebied van genezing versnellen. Als je ziet dat het onderzoek te snel vordert voor comfort, onthoud dan dat je een aantal vaardigheden kunt ontwikkelen die in staat zijn om de beste inspanningen van de wetenschappers te dwarsbomen. Evolueer Genetic Hardening in een vroeg stadium om de onderzoeksvoortgang te vertragen, of Genetic ReShuffle om de hoeveelheid onderzoek die de wetenschappers moeten doen te vergroten. Elke keer dat je een nieuwe stap evolueert in Genetic ReShuffle, zal de voortgang van de genezing aanzienlijk dalen. Als je je ziekte dodelijk genoeg hebt gemaakt en de remedie blijft volgen, boek je je eerste overwinning in Plague Inc. zodra de wereldbevolking tot nul is gedaald.