Skip to content

Hoe speel je bij ons online

15 de juli de 2021
001 a462d0d3701542238fbc9b1e416df5da

Je kunt het populaire online spel spelen Onder ons op Steam, iOS, Android en zelfs in uw webbrowser. Hoewel het mogelijk is om de gratis versie van Onder ons op je pc of mobiele apparaat, zijn er enkele voordelen aan het kopen van de volledige versie van het spel.

Beginnen met spelen bij ons

Hier is een overzicht van hoe u aan de slag kunt gaan met het spelen van uw eerste ronde van Onder ons.

 1. Kies een game om mee te doen of maak er zelf een. Gebruik de filters bovenaan het scherm om je voorkeuren in te stellen.

 2. Als je meedoet aan een game, moet je wachten tot er genoeg andere spelers zijn meegekomen. In de tussentijd kun je naar de computer lopen en selecteren: Aanpassen om je uiterlijk te veranderen.

  Computer aanpassen in Among Us

 3. Wanneer je een nieuw spel start, krijg je willekeurig een van de twee rollen toegewezen: een bemanningslid of een bedrieger. Als je een bedrieger bent, is het doel om alle bemanningsleden te doden zonder dat ze erachter komen dat jij de moordenaar bent. Loop naar een bemanningslid en tik op Doden om ze neer te halen. Je moet even wachten voordat je weer kunt toeslaan. Bedriegers hebben toegang tot ventilatieopeningen om hen te helpen snel door het schip te navigeren; als iemand je echter ziet, wordt je dekmantel opgeblazen. Je kunt de inspanningen van bemanningsleden ook dwarsbomen door vallen te plaatsen. Loop rond het schip om objecten te vinden waarmee je kunt communiceren en selecteer het juiste pictogram.

  Een bedrieger communiceert met een ventilatieopening in Among Us

 4. Als je een bemanningslid bent, is het jouw missie om alle toegewezen taken te voltooien voordat de bedriegers alle anderen doden. Loop rond het schip om objecten te vinden waarmee je kunt communiceren en selecteer het juiste pictogram om een ​​taak te beginnen.

  Een bemanningslid communiceert met de Weapons-stoel in Among Us.

 5. Als je een gevallen bemanningslid vindt, selecteer je Verslag doen van een vergadering te bellen. U kunt ook vergaderingen bellen met de grote Noodgeval knop in de buurt van het startpunt.

  Noodknop in Onder ons

 6. Bespreek de feiten en stem over wie je uit het spel wilt verwijderen. Selecteer de Tekst pictogram om te chatten en selecteer vervolgens een speler om ze te beschuldigen.

  Stemmenu in Onder ons.

  Bedriegers worden aangemoedigd om te stemmen en deel te nemen aan beraadslagingen om de bemanningsleden af ​​te stoten.

 7. Het spel gaat door totdat alle taken zijn voltooid, alle bemanningsleden zijn gedood of de bedrieger is geïdentificeerd en weggestemd. Gevallen bemanningsleden kunnen hun teamgenoten helpen bij het voltooien van taken, maar ze kunnen niet met hen communiceren.

  Een gevallen bemanningslid in Among Us

Hoe speel je bij ons gratis online

Er zijn een paar manieren om te spelen Onder ons zonder te betalen. Je kunt de mobiele versie van Among Us voor Android of Among Us voor iOS downloaden en meteen gratis beginnen met spelen. De gratis mobiele versie van de game wordt door advertenties ondersteund, maar je kunt $ 1,99 betalen om ze te verwijderen. Een andere optie is om de door fans gemaakte Among Us Online te spelen, een webversie van de game die lijkt op de gratis versie.

Hoe speel je onder ons op pc

Je kunt Among Us voor Steam kopen of de game kopen als een zelfstandige app van InnerSloth. De desktopversie van Onder ons is advertentievrij en alleen beschikbaar voor Windows. Er is geen versie voor macOS of Chrome OS. Het is mogelijk om de gratis mobiele versie van . te spelen Onder ons op een pc met behulp van een Android-emulator zoals BlueStacks. Je kunt de mobiele versie ook spelen op Chromebooks die Android-apps ondersteunen.

Hoe speel je onder ons met vrienden

Onder ons ondersteunt cross-play, wat betekent dat je multiplayergames kunt spelen met pc-gebruikers terwijl je op je telefoon speelt en vice versa. Tik op . om deel te nemen aan een game Voer code in maak onder Privé op het spelscherm je eigen spel en deel de code die onderaan het scherm verschijnt.

Spel maken en code invoeren in het spelmenu Among Us Among

Gratis versus betaalde versie van Among Us

Voordat je kunt beginnen met het spelen van de gratis versie van Onder ons, moet je eerst akkoord gaan met het delen van enkele persoonlijke gegevens, die de ontwikkelaars van de game aan adverteerders kunnen verkopen. Tussen de games door zie je advertenties, maar deze kun je meestal na een paar seconden overslaan. Om van advertenties af te komen en het delen van uw persoonlijke gegevens te vermijden, upgrade naar de betaalde versie voor $ 1,99. De pc-versie van de game bevat geen advertenties en je begint met tientallen hoeden, skins en huisdieren om je personage aan te passen. Cosmetische upgrades kunnen afzonderlijk worden gekocht in de mobiele versie, maar het is niet mogelijk om ze allemaal voor een vast bedrag te ontgrendelen.