Skip to content

Hoe Street Fighter II voor pc te downloaden

17 de juli de 2021
35276451461 3a740f2c8b h 5bff658146e0fb002626425b 9c944609943d451eac3c310e3066ab1c

Een klassiek arcade- en vechtspel, Street Fighter II werd uitgebracht door Capcom in 1991. Twee spelers tegen elkaar opnemen in snelle hand-tot-hand gevechten, Straat vechters kleurrijke cast van vechters, unieke podiumontwerpen en uitdagende gameplay maakten het meteen een hit. De populariteit heeft in de loop der jaren tientallen klonen en poorten veroorzaakt, waardoor bijna iedereen een exemplaar van de game voor moderne apparaten kan krijgen.

Hoe Street Fighter II te downloaden

Er zijn een paar klonen van Street Fighter II beschikbaar voor pc en DOS. Sommige zijn klonen, andere zijn remakes. Aangezien dit poorten en remakes zijn, is het niet gegarandeerd dat ze op elk systeem werken.

Hoe te spelen Street Fighter II

Spelers kiezen uit een van de acht vechters van over de hele wereld, elk met zijn of haar eigen speciale combo-bewegingen, aanvallen, sterke en zwakke punten. Street Fighter II bevat twee personages uit de originele Capcom-versie, plus zes nieuwe personages van over de hele wereld. Naast de acht speelbare personages zijn er vier niet-speelbare personages die bekend staan ​​als Grand Masters en waarmee spelers worden geconfronteerd in baasgevechten. In de arcade-modus voor één speler selecteren spelers een jager en nemen het één voor één op tegen elk ander personage in het spel. Als de speler alle andere vechters verslaat, gaan ze door naar de vier Grand Master-tegenstanders.

De strijders van Street Fighter II

Hier is een lijst van alle speelbare en niet-speelbare vechters in Street Fighter II.

 • Ryu: Uit Japan is Ryu waarschijnlijk het meest herkenbare personage uit de character straatvechter serie en wordt beschouwd als de hoofdpersoon. Ryu heeft drie speciale aanvallen: Shoryuken en een uppercut-stoot waarbij Ryu van de grond komt; Hadouken, een bal van energie die op de tegenstander wordt afgevuurd; en Tatsumaki Senpukyaku, een vliegende spin-kick.
 • E.Honda: E. Honda, afkomstig uit Japan, is een Japanse Sumo-worstelaar met zes speciale aanvallen en combo-bewegingen, waaronder stoot- en trapaanvallen.
 • Blanka: Blanka, afkomstig uit Brazilië, is een gemuteerde mens met een groene huid, oranje haar en het vermogen om elektriciteit op te wekken. In Street Fighter II, hij heeft vier speciale aanvallen en combo-moves.
 • Bedrog: Guile, afkomstig uit de Verenigde Staten, is een officier van de Amerikaanse luchtmacht met zes combo-moves en twee speciale moves: de sonische knal en de salto-kick.
 • Ken Masters – Uit de Verenigde Staten is Ken Masters de voormalige trainingspartner van Ryu, en de twee worden als rivalen beschouwd. Ken heeft vijf speciale aanvals- of combo-bewegingen.
 • Chun-Li – Chun-Li, uit China, is het eerste vrouwelijke personage in de straatvechter serie. Ze is niet alleen een vechtsportexpert, maar ook een Interpol-agent. Ze heeft zes speciale combo-bewegingen en -aanvallen.
 • Zangief – Uit de USSR is Zangief (ook bekend als de Red Cyclone) een professionele worstelaar uit de USSR met elf speciale combo-bewegingen en -aanvallen. Deze aanvallen omvatten klassieke worstelbewegingen zoals de Pile Driver en Iron Claw.
 • Dhalsim – Dhalsim, afkomstig uit India, is een langeafstandsjager die gespecialiseerd is in yoga-aanvallen, waaronder de Yoga Smash, Throw, Fire en Flame. Hij heeft zes unieke combo-bewegingen en -aanvallen.
 • Balrog – Balrog, afkomstig uit de Verenigde Staten, is een professionele bokser en een niet-speelbare kampioen tegen wie spelers worden geconfronteerd in een van de vier eindbaasgevechten. Hij lijkt qua uiterlijk op Mike Tyson en heeft vier speciale combo-bewegingen en -aanvallen.
 • Vega – Vega, uit Spanje, is een grootmeester die tegen het einde van het spel wordt geconfronteerd. Hij heeft zeven speciale combo-bewegingen en -aanvallen.
 • Sagat – Sagat, afkomstig uit Thailand, is een onspeelbaar baaspersonage dat speelbaar wordt in latere delen van de serie. Hij is gespecialiseerd in Thais kickboksen en heeft vijf speciale bewegingen en aanvallen.
 • M. Bizon – Uit een onbekend land is M. Bison de meest herkenbare schurk in de straatvechter serie. Hij is de leider van de Shadaloo en het gezicht van de eindbaas. Hij heeft zes speciale aanvallen, waaronder de Psycho Crusher, waarbij hij wordt overspoeld door een blauwe vlam en naar de speler vliegt, waardoor hij grote hoeveelheden schade aanricht.