Skip to content

Hoe te voorkomen dat FaceTime-oproepen naar alle apparaten gaan

9 de juli de 2021
father and daughters waving video chatting using digital tablet 664657787 5b896d0fc9e77c002588cc13

Wat te weten

 • Ga naar Instellingen > FaceTime en zoek de U bent bereikbaar via FaceTime op sectie.
 • Schakel elk telefoonnummer of e-mailadres uit waarvan u geen FaceTime-oproepen wilt ontvangen. Vink degene aan die je actief wilt hebben.
 • FaceTime-oproepen van geblokkeerde e-mailadressen en telefoonnummers gaan niet over op uw apparaten.

Het gebruik van FaceTime op een iPad is geweldig om te bellen, maar misschien wilt u niet elke oproep ontvangen voor elk telefoonnummer en e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt voorkomen dat oproepen van bepaalde accounts naar al uw apparaten gaan. Deze handleiding is van toepassing op iOS 10 of hoger voor iPads en iPhones.

Voorkom oproepen van opgegeven telefoonnummers en e-mailadressen

Als u geen FaceTime-oproepen van bepaalde mensen wilt ontvangen, volgt u deze stappen:

 1. Open de app Instellingen van de iPad of iPhone. (Gebruik Spotlight Search om het snel te vinden.)

 2. In Instellingen, scrol omlaag in het menu aan de linkerkant en selecteer FaceTime. Hierdoor worden de FaceTime-instellingen aan de rechterkant weergegeven. (Scroll op iPhones omlaag en tik op FaceTime om FaceTime-instellingen te openen.)

  Hoe te voorkomen dat FaceTime oproepen naar alle apparaten gaan FaceTime” class=”lazyload” id=”mntl-sc-block-image_1-0-13″ >

 3. Zoek de sectie U bent bereikbaar via FaceTime op en tik om het vinkje te verwijderen naast een telefoonnummer of e-mailadres waarvoor u geen FaceTime-oproepen wilt ontvangen. Tik om een ​​vinkje toe te voegen voor alles wat je actief wilt hebben. U kunt ook een nieuw e-mailadres aan de lijst toevoegen.

  Vinkjes naast apparaten waarop je via FaceTime bereikbaar wilt zijn

 4. FaceTime-oproepen gaan nu alleen over voor de accounts die u hebt geselecteerd.

De Geblokkeerd knop geeft een lijst weer met alle e-mailadressen en telefoonnummers die zijn geblokkeerd voor FaceTime. Deze bellers zullen nooit overgaan op uw apparaten. Nieuw toevoegen kunt u meer geblokkeerde nummers toevoegen, terwijl Bewerk laat je nummers verwijderen.