Skip to content

Hoe te zien wie de eigenaar is van een 800-nummer

1 de augustus de 2021
woman talking on cell phone at home 88583816 57bd81303df78c8763d19085

Mogelijk bent u gebeld door een 800-nummer dat u niet herkent, of misschien heeft u een 800-nummer opgeschreven, maar nu weet u niet meer waar het vandaan kwam. Er zijn een paar manieren om meer informatie te vinden over een 800-nummer. Er zijn hulpprogramma’s voor het opzoeken van nummers en speciale 800-directories waar u doorheen kunt zoeken. 800-nummers zijn niet de enige openbaar beschikbare telefoonnummers. U kunt ook online een mobiel nummer vinden.

Google het 800-nummer

Google Zoeken is een van de gemakkelijkste manieren om een ​​800-nummer op te zoeken. Ga naar Google.com en voer het nummer in het zoekvak in. Als u bijvoorbeeld invoert 800-872-2657, blijkt uit de eerste paar resultaten dat het eigendom is van US Bank.

Google is misschien wel een van de snelste manieren om erachter te komen wie de eigenaar is van een 800-nummer, maar een reverse lookup met een webzoekmachine is niet per se de beste optie.

Gebruik een 800-directory

Er zijn tal van 800 omgekeerde mappen die 800 nummers catalogiseren en een eenvoudige zoekmachine bieden om ze te doorzoeken. Hier zijn enkele van de meest bruikbare:

Tollfreeda.com

800 omgekeerd zoeken op tollfreeda.com

Gebruik de Omgekeerd zoeken menu om te selecteren 800en voer vervolgens de rest van het nummer in het vak in. Als het nummer op deze site wordt gevonden, krijgt u het resultaat binnen enkele seconden.

800 reverse lookup-resultaat op tollfreeda.com

800 Ondersteuning Nummer Directory

Deze gratis service voor het opzoeken van nummers is zeer eenvoudig te gebruiken: voer het nummer in en wacht tot het resultaat onder het tekstvak verschijnt.

800customercarenumber.com resultaat voor een 800-nummer omgekeerd zoeken

Witte pagina’s

Witte pagina’s is een van de beste gratis manieren om mensen online te vinden, en het is net zo handig om 800-nummers te zoeken. Voer het nummer in om het bedrijf te zien dat de eigenaar is. Sommige resultaten tonen ook een adres en de website van het bedrijf.

800 omgekeerd nummer opzoeken op Whitepages

U kunt ook het tegenovergestelde doen en een 800-nummer vinden door door bedrijven te bladeren. Dit is handig als u het nummer niet hebt, maar u wilt het wel hebben en u alleen de bedrijfsnaam of het type bedrijf weet. 800-nummers.net is een voorbeeld van dit type zoekopdracht op 800-nummers.

Zoek het 800-nummer op op sociale media

Veel bedrijven publiceren hun 800-nummers op hun sociale netwerkprofielen, dus dit is een geweldige manier om er een op te zoeken als de bovenstaande bronnen niet nuttig zijn. Een snelle zoekopdracht naar het nummer op Twitter of Facebook is waar je zou moeten beginnen om te zien van wie het 800-nummer is. Die sites en andere sociale-mediaplatforms hebben zoekvakken die u kunt gebruiken om snel te zoeken naar wat mensen over dat aantal zeggen. Een andere manier om op sociale media naar een 1-800-nummer te zoeken, is met een sociale netwerkzoekmachine zoals Social Searcher of Google Social Search.

Google Social Search voor een 800-nummer

Via beide kun je kijken via Facebook, Tumblr, Instagram, Reddit, Twitter, Pinterest, LinkedIn en andere sites.