Skip to content

Hoe u altijd e-mails kunt openen in gemaximaliseerde Windows

15 de augustus de 2021
overhead view of man working on laptop with huge monitor 630904195 57d88dce5f9b589b0a096a0a

Als u het gebruik van uw monitor wilt optimaliseren tijdens het lezen van e-mailberichten, maximaliseert u het berichtenvenster. Als je dit niet bij elk bericht wilt doen dat je opent, gebruik dan deze truc om het elke keer automatisch te laten gebeuren. De truc is gebaseerd op hoe Microsoft Windows informatie over de venstergrootte opslaat en hergebruikt. De volgende instructies leggen uit hoe u de grootte van het standaardvenster kunt wijzigen, zodat berichtvensters worden geopend in de gewenste grootte. Deze instructies zijn van toepassing op het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Open e-mailberichten in gemaximaliseerde Windows

Als u uw e-mailberichten zo wilt weergeven dat het berichtvenster het scherm vult, volgt u deze stappen:

  1. Open een e-mailbericht door erop te dubbelklikken of erop te dubbeltikken.

  2. Zorg ervoor dat het venster niet is gemaximaliseerd. Als dit het geval is, selecteert u in de rechterbovenhoek van het venster de Omlaag herstellen pictogram (naast de X) om het venster te minimaliseren.

  3. Verplaats het venster naar de linkerbovenhoek van het scherm, zo ver mogelijk naar de hoek.

    E-mailvenster verplaatst naar linkerbovenhoek van het scherm

  4. Sleep vanuit de rechterbenedenhoek van het venster de hoek naar de rechterbenedenhoek van het scherm. Je maximaliseert in wezen het venster handmatig zonder het perfect op het scherm te laten passen.

    E-mailvenster bijna gemaximaliseerd

  5. Sluit het e-mailvenster en open dezelfde of een andere e-mail opnieuw. De e-mail zou elke keer in deze semi-gemaximaliseerde staat moeten worden geopend.