Skip to content

Hoe u apps en games kunt herstellen op uw iPhone of iPad

2 de juli de 2021
games on ipad 57d9417f3df78c583361bb49

Een van de grote voordelen van het hebben van een digitale app-verzameling is de mogelijkheid om uw aankopen te herstellen zonder er opnieuw voor te betalen. Het in- en uitschakelen van apps is geweldig als je een probleem had en je iPhone of iPad hebt hersteld naar de fabrieksinstellingen of hebt geüpgraded naar een nieuwer apparaat. U kunt ook apps verwijderen om ruimte op uw iPad of iPhone te besparen, in de wetenschap dat u ze in de toekomst altijd weer kunt downloaden. En het is vrij eenvoudig om een ​​app te downloaden die je al hebt gekocht. Je hoeft de exacte naam niet eens te onthouden. Deze instructies zijn van toepassing op apparaten met iOS 5 en hoger.

  1. Start eerst de App Winkel. Als je veel apps naar je iPad hebt gedownload en niet naar het App Store-pictogram wilt zoeken, kun je de Spotlight-zoekfunctie gebruiken.

  2. Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm. De profielknop wordt niet weergegeven op het zoekscherm, dus je moet mogelijk op . tikken Vandaag op het tabblad onderaan om het te laten verschijnen.

  3. Kraan Gekocht uit de profielinstellingen. Als ‘Delen met gezin’ is ingeschakeld, moet je mogelijk op . tikken Mijn aankopen vanaf een tweede scherm.

    Gekocht-knop op App Store-account op iPad

  4. Tik bovenaan de gekochte lijst op Niet op deze iPhone of Niet op deze iPad. Deze opties beperken de apps tot de apps die u niet meer op het apparaat hebt geïnstalleerd.

  5. Scroll door de lijst totdat je de app hebt gevonden en tik op de wolk knop om het op de iPad te herstellen.

    iCloud-knop om een ​​eerder gekochte app opnieuw te downloaden op iPad

  6. Als je een ouder apparaat hebt of nog niet hebt geüpgraded naar de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem, krijg je mogelijk een melding dat de app niet compatibel is met je apparaat. U kunt de laatste versie van de app downloaden die uw besturingssysteem ondersteunde of iOS bijwerken naar de nieuwste versie voordat u gaat downloaden.

U kunt ook zoeken naar een app om opnieuw te installeren in de App Store. Apps die je hebt gekocht, hebben de cloud-knop in plaats van een prijs. U kunt zelfs naar apps zoeken in Spotlight Search zonder de App Store te openen.