Skip to content

Hoe u iemand onmiddellijk iTunes Store-tegoed kunt sturen

24 de juni de 2021
GettyImages 56498987 5bda54a946e0fb0051b2a64b

Een iTunes-cadeaubon (vergelijkbaar met iTunes-cadeaubonnen) is een vrijwel directe manier om iemand tegoed te geven voor nummers, albums, apps, audioboeken en meer. Het certificaat is inwisselbaar in iTunes en de App Store. Je kunt een tegoedbedrag van $ 15 tot $ 200 kiezen voor je iTunes-cadeaubon. De ontvanger kan samen met het tegoed een e-mailbericht van u ontvangen en u kiest het thema voor de virtuele kaart. Je kunt iemand ook een specifiek nummer of album, muziek en films en apps sturen in plaats van tegoed.

Een iTunes-cadeaubon kopen

Om een ​​iTunes-cadeaubon te kopen, moet iTunes op uw computer zijn geïnstalleerd en zowel u als de ontvanger hebben een Apple ID nodig.

 1. Klik Winkel bovenaan iTunes. Als je iTunes niet op je computer hebt, kun je het downloaden van de website van Apple.

 2. Klik Stuur cadeau uit het gedeelte aan de rechterkant van iTunes. U moet inloggen met uw Apple ID als u nog niet bent aangemeld bij iTunes. De link ‘Cadeau verzenden’ bevindt zich alleen in het gedeelte ‘SNELLE MUZIEKLINKS’ zoals u hieronder ziet als u momenteel naar muziek in de iTunes Store kijkt. Als bijvoorbeeld ‘Podcasts’ zijn geopend, wordt de sectie ‘PODCAST QUICK LINKS’ genoemd.

 3. Vul het cadeauformulier in door een cadeaubedrag te selecteren en het e-mailadres van de ontvanger, uw naam en een optioneel bericht in te voeren.

  Screenshot van de cadeau-opties in iTunes

 4. Kies een van beide Nu om het cadeau vandaag te verzenden of Andere datum om een ​​andere dag te kiezen waarop de ontvanger de iTunes-cadeaubon moet ontvangen.

 5. Klik De volgende.

 6. Kies een thema voor de cadeaubon.

  Screenshot van de cadeaubon-thema's in iTunes

 7. Klik De volgende.

 8. Bekijk de aankoopgegevens en klik vervolgens op Cadeau kopen.

  Screenshot van de overzichtspagina bij het verzenden van een cadeaubon via iTunes

U kunt de bestelling annuleren of wijzigen met de annuleren en Terug toetsen.