Skip to content

Hoe u uw Android-smartphone kunt vastbinden met PdaNet+

22 de juli de 2021
GettyImages 1084551894 3eada7aca57e4e25b68416877348a157

PdaNet+ verandert uw smartphone in een modem voor uw laptop in een procedure die bekend staat als tethering. Dankzij deze mogelijkheid hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van een Wi-Fi-hotspot. Zolang je mobiele datadekking hebt, kun je online werken op je laptop. De Android-versie van PdaNet+ maakt tethering mogelijk via een USB-kabel of via Wi-Fi via zijn Directe hotspot verbindingsfunctie. U kunt de gratis versie van PdaNet+ gebruiken als u geen last heeft van onderbrekingen, maar de volledige versie kost minder dan $ 10 vanaf eind 2018 en biedt onbelemmerde toegang tot beveiligde websites na een proefperiode van 30 dagen.

Opmerking

Veel smartphones bieden nu ingebouwde hotspot-functionaliteit, die je meestal kunt vinden in Instellingen > Tethering (of vergelijkbare term). Als je telefoon deze mogelijkheid heeft, heb je geen aparte app nodig.

Download en installeer PdaNet+ op uw Windows-pc

Het instellen van PdaNet+ is een kwestie van installeren op zowel je smartphone als je Windows-computer.

 1. Download het PdaNet+ Windows-installatieprogramma van de June Fabrics-website.

 2. Installeer PdaNet+ op uw computer. De installatie aan de computerkant is eenvoudig, hoewel er verschillende stappen bij komen kijken. Begin met het uitvoeren van het installatieprogramma. Het eerste deel zal u enkele basisvragen stellen over hoe u PdaNet+ wilt installeren. Over het algemeen zijn de standaardinstellingen goed.

 3. Tijdens de installatie zal PdaNet+ je vragen om verbinding te maken met je Android-apparaat. Stop en richt je aandacht op je telefoon.

  Windows 10 PdaNet Installeren verbinden Android

 4. Download PdaNet+ uit de Google Play Store. (De ontwikkelaar is June Fabrics Technology Inc.)

  Screenshots uit de Google Play Store die laten zien hoe je PdaNet+ kunt downloaden en openen

 5. Om PdaNet te verbinden, moet u USB-foutopsporing inschakelen op uw Android-apparaat. Als je dat nog niet hebt gedaan, neem dan even de tijd om dat te doen.

 6. Verbind je telefoon via USB met de computer.

 7. Open de PdaNet+ app op Android en selecteer USB-tether.

  Schermafbeeldingen van PdaNet met de knoppen USB Tether en OK gemarkeerd

 8. druk op OK terug in het Windows-installatievenster.

 9. Vervolgens waarschuwt Windows u dat het PdaNet+-installatieprogramma een nieuw apparaat wil installeren. druk op Installeren doorgaan.

  Windows 10 PdaNet+ installatieapparaat

 10. Het installatieprogramma zal u vervolgens vragen om USB-foutopsporing toe te staan ​​wanneer daarom wordt gevraagd op uw Android-apparaat.

  Windows 10 PdaNet+ staat foutopsporing toe

 11. Open uw Android-apparaat en u zou het foutopsporingsverzoek moeten zien. Selecteer Altijd toestaan ​​vanaf deze computeren druk op OK.

  Schermafbeeldingen van PdaNet met de optie Altijd toestaan ​​gemarkeerd

 12. Het Windows-installatieprogramma laat u weten dat de installatie met succes is voltooid. Zorg ervoor dat de Sluit PdaNet+ aan na installatie is geselecteerd, en kies USB-modus. Druk vervolgens op Af hebben.

  PdaNet's installatie succesvol venster met de USB Mode optie gemarkeerd

 13. Ga naar uw Windows-pc. U zult zien dat u succesvol verbinding heeft gemaakt. In de toekomst gebruik je het PdaNet+ icoon in je systeemvak om verbinding te maken op Windows en de App op Android.

  Windows 10 verbonden met PdaNet+

 14. Wanneer je een Verbonden! melding op uw laptop, kunt u op internet surfen via de gegevensverbinding van uw Android.