Skip to content

Hoe u uw Apple Watch kunt dempen (dempen)

21 de juni de 2021
take a break from notifications by putting your watch on silent de40e14f80174e4da37a439744cff972

Er zijn veel manieren om uw Apple Watch het zwijgen op te leggen, maar het is misschien niet duidelijk welke van deze methoden u wanneer moet gebruiken. Hier zijn de verschillende manieren om een ​​​​Apple Watch het zwijgen op te leggen en wanneer elk het beste werkt.

Hoe u uw Apple Watch kunt dempen met de stille modus

Stille modus doet precies wat het klinkt. Het dempt het horloge zodat alle waarschuwingen, alarmen en pushmeldingen worden gedempt. Haptische feedback is echter nog steeds actief, dus je krijgt een melding via trillingen.

  1. Veeg op de Apple Watch omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Apple Watch Control Center weer te geven.

  2. Druk op Stille modus pictogram, dat eruitziet als een bel. Als het rood wordt, is de stille modus ingeschakeld. Als u vergeet de stille modus te starten en een alarm of een andere melding begint, kunt u uw hand ongeveer drie seconden lang boven het horlogedisplay houden totdat u een haptische zoem voelt. Hierdoor wordt het alarm gedempt en wordt de Apple Watch automatisch in de stille modus gezet totdat u hem weer uitschakelt.

  3. Om de stille modus uit te schakelen (waardoor weer geluid mogelijk is), veegt u omhoog en selecteert u de Stille modus pictogram zodat het pictogram niet langer rood is.

De Apple Watch Theater-modus gebruiken

De Theatermodus van uw horloge is ontworpen voor activiteiten zoals de bioscoop of formele evenementen waarbij het een goed idee is om uw horloge zowel donker als stil te houden. Wanneer u de Theatermodus inschakelt, wordt de Stille modus ingeschakeld, wordt het scherm gedimd en wordt voorkomen dat het horloge wakker wordt wanneer u het naar uw pols brengt.

  1. Veeg op de Apple Watch omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het Control Center weer te geven.

  2. Druk op Theatermodus icoon, dat eruitziet als een paar theatermaskers.

  3. Als dit de eerste keer is dat u de Theatermodus gebruikt, ziet u een scherm waarin de modus wordt uitgelegd. Tik bovenaan op Theatermodus.

  4. De theatermodus schakelt nu je Apple Watch-scherm uit en dempt alle geluiden totdat je het uitschakelt.

  5. Om de Theatermodus uit te schakelen, tikt u op het scherm of drukt u op de Digitale kroon of Zijknop om het scherm te activeren, veeg omhoog en tik op de Theatermodus pictogram opnieuw om het uit te schakelen.

    De Apple Watch is in Theatermodus geplaatst.

Hoe de Apple Watch-modus Niet storen te gebruiken

Niet storen is de derde en laatste manier om je Apple Watch het zwijgen op te leggen. Wanneer Niet storen is ingeschakeld, worden alle inkomende waarschuwingen en meldingen niet weergegeven of verlicht het scherm (met uitzondering van hartslagmeldingen en alarmen, die nog steeds normaal klinken). Als u Niet storen rechtstreeks vanaf de Apple Watch wilt inschakelen, veegt u omhoog en tikt u op de Niet storen pictogram in het Control Center, maar de Apple Watch gaat automatisch naar de modus Niet storen wanneer uw iPhone is ingesteld op Niet storen.