Skip to content

Hoe u uw eigen Twitter RSS-feed kunt maken

10 de juli de 2021
twitter thread featured 7650cd68ab6c4f88b105fe694b31c37a

Wat te weten

  • TwitRSS.me: Typ een Twitter-handle, zoekterm of hashtag in het bijbehorende veld en selecteer vervolgens RSS ophalen.
  • U kunt de URL van de feed kopiëren naar een browserbladwijzer of deze opslaan in een app zoals Evernote (met de Web Clipper-extensie).

Hoewel Twitter geen RSS-feed meer heeft, zijn er andere manieren om een ​​Twitter RSS-feed te maken. In deze handleiding vertellen we je hoe je er een kunt maken met TwitRSS.me of door het naar een RSS-lezer te kopiëren.

Bezoek TwitRSS.me in uw webbrowser

TwitRSS.me is verreweg een van de snelste en eenvoudigste manieren om een ​​RSS-feed van Twitter te genereren. U hoeft niets technisch te doen en u kunt binnen enkele seconden uw feeds maken.

TwitRSS.me heeft twee opties: RSS-feeds voor de tweets van een bepaalde gebruiker en RSS-feeds voor een term die u normaal gesproken in het Twitter-zoekveld zou inpluggen. Dit laatste is super handig als je trending termen of hashtags wilt volgen.

Voor de RSS-feedoptie voor Twitter-gebruikers: Typ de Twitter-handle van de gewenste gebruiker in het overeenkomstige veld. Voeg optioneel alle antwoorden toe die ze naar andere gebruikers sturen door de Met antwoorden? doos.

Voor de Twitter-zoekfunctie voor RSS-feeds: Typ de zoekterm in het bijbehorende veld. Selecteer de grote blauwe RSS ophalen knop om uw feed te maken. Het kan enkele seconden duren, dus wees geduldig terwijl de pagina wordt geladen.

Kopieer uw RSS-feed-URL en sla deze ergens op

Als u een browser zoals Google Chrome gebruikt, ziet u op de volgende pagina veel code. Als je een browser zoals Mozilla Firefox gebruikt, zie je een feed met berichten met de optie om ze toe te voegen aan je Live Bookmarks.

Twitter RSS-feed

Wat je echt wilt, idealiter, is de URL van de feed. Als uw feed voor een gebruiker is, zou deze er ongeveer zo uit moeten zien: https://twitrss.me/twitter_user_to_rss/?user=[USERNAME]

class=”ql-syntax”> Als uw feed een zoekterm is, zou deze er ongeveer zo uit moeten zien: http://twitrss.me/twitter_search_to_rss/?term=[SEARCH TERM]

class=”ql-syntax”> Voeg de link toe aan je browserbladwijzers of sla hem ergens op (zoals in Evernote met de Web Clipper-extensie), zodat je hem nooit kwijtraakt en er toegang toe hebt wanneer je maar wilt. Vervolgens kunt u de feed gebruiken met de RSS-vriendelijke service van uw keuze.