Skip to content

Hoe u uw iPhone 12-scherm kunt breken

26 de juni de 2021
phone 5724011 1920 1adba96e22234630afa7e1cc9fa8537a

Belangrijkste leerpunten

  • Apple beweert dat de keramische coating op de schermen van zijn nieuwe iPhone 12-modellen de sterkste is die hij ooit heeft gebruikt.
  • De nieuwe iPhone-modellen kunnen breken, testen vinden, maar het kost veel hoogte en sommige harde oppervlakken om het te doen.
  • Het YouTube-kanaal PhoneBuff liet een iPhone 12 Pro Max vanaf 1,5 meter hoogte op een betonnen blok vallen en liep geen zichtbare schade op, afgezien van wat slijtage aan het frame.

Boos over de staat van de wereld en zin om iets kapot te maken? Het is mogelijk om dat te doen met het nieuwe iPhone 12-scherm, ondanks de keramische coating die volgens Apple het sterkste materiaal is dat op een iPhone-scherm wordt gebruikt. Het keramische schild is vier keer sterker dan het scherm waarop wordt gebruikt sommige van Apple’s eerdere modellen, zegt het bedrijf. Het nieuwe scherm is doordrenkt met keramische kristallen op nanoschaal, waardoor het glas beter bestand is tegen breken. Maar als je boos bent over de pandemie van het coronavirus en zin hebt om iets te breken, vindt verzekeraar Allstate dat je dat met je 12 Pro moet doen vanaf een hoogte van 1,80 meter op een ruw trottoir. “De 12 Pro brak toen hij op zijn rug viel, wat resulteerde in los glas en barsten in de brede camera”, zei het bedrijf in een persbericht. Helaas, voor degenen die op vernietiging uit waren, “was de schade niet catastrofaal”, en de iPhone 12 Pro-functionaliteit leek niet te worden beïnvloed.

Misschien, gebruik gewoon een koffer

“Het Ceramic Shield-front is een enorme verbetering”, zei Jason Siciliano, vice-president en global creative director bij Allstate Protection Plans, in een persbericht. “Dat gezegd hebbende, beide telefoons raakten beschadigd toen ze op een trottoir vielen. Gezien de hoge reparatiekosten raden we iedereen aan om een ​​beschermhoes te gebruiken en hun nieuwe iPhone 12 te behandelen met de zorg die je zou geven aan een dure camera.” Misschien hebben de verwoestende branden in Australië je geraakt. Goed nieuws! Zack Nelson, van YouTube-kanaal JerryRigEverything, testte de iPhone 12 Pro op basis van de Mohs-hardheidsschaal en ontdekte dat het scherm van het apparaat “nog steeds krast op niveau zes, met diepere groeven op niveau zeven”. Als de mix van onverschillige politici en onverschilligheid van bedrijven die bijdragen aan klimaatverandering je woede opwekt, heeft het YouTube-kanaal MobileReviewsEh een krachtmeter op de telefoon 12‌ gebruikt om het scherm te breken.

De recensenten ontdekten dat de ‌iPhone 11‌ bestand was tegen een kracht van 352 Newton, terwijl de ‌iPhone 12‌ een kracht van 442 Newton kon weerstaan. Maar de randen van de 12 deden het niet zo goed, en het achterglas van de ‌iPhone 12‌ kraste gemakkelijk. “Dit keramische schild is zeker sterker voor de ‌iPhone‌ 12s”, aldus de recensie. “Heel wat, meer dan 100 newton. Het kostte veel moeite om dit scherm te breken. De rest van de ‌iPhone‌ is qua krasbescherming vergelijkbaar met de ‌iPhone 11‌. Het scherm is iets krasbestendiger.”

Krijg een ladder om te breken

Zielig over het feit dat bijna 4% van Californië dit jaar opgebrand is? Misschien wil je wat hoogte krijgen om je angst op je iPhone 12 weg te nemen. Recensenten van EverythingApplePro deden precies dat, een ladder van 10 voet schalen en op de grond laten vallen.

Toen hij op de zijkant flopte, werkte de camera op de Pro niet meer en een druppel op de achterkant brak het glas. Het is echter niet allemaal positief voor degenen die hun frustraties op hun telefoon willen uiten, aangezien het scherm heel bleef. De politiek was een doozy dit jaar. Als je een Trump-supporter bent die knarsetandt over de overwinning van Joe Biden, is er misschien geen passender manier dan je iPhone 12 te bashen. Helaas liet YouTube-kanaal PhoneBuff een iPhone 12 Pro Max op een betonnen blok van 1,5 meter vallen en het bleef niet zichtbaar schade buiten wat slijtage op het frame. Niet alles is echter verloren. “Het scherm zal zeker breken als je het probeert”, zei Greg Suskin, web- en inkoopmanager bij het filmproductiebedrijf Syntax and Motion, in een e-mailinterview. “Ongeacht de winst die Corning in de loop der jaren heeft geboekt op het gebied van onbreekbaarheid, ik zou nog steeds een schermbeschermer van gehard glas aanbevelen. Ze zijn heel eenvoudig te installeren en erg goedkoop (minder dan $ 15 voor een drie-pack tegenwoordig) Zelfs met de beloofde en geleverde robuustheid van Apple, is een val van 6 voet nog steeds veel voor elke telefoon.” Het nieuwe iPhone-scherm van Apple is misschien wel sterker dan ooit. Er zijn echter manieren om het te breken, als je een ladder en wat beton bij de hand hebt.