Skip to content

Hoe u uw iPhone kunt laten flitsen voor waarschuwingen

15 de augustus de 2021
GettyImages 877278654 5b0c9ba9a474be0037416f81

Wanneer uw apps een waarschuwing of melding voor u hebben, geven ze een bericht op het scherm weer, maken geluid, trillen of alle drie (het hangt allemaal af van uw instellingen voor pushmeldingen). Je iPhone is nog beter: hij kan je stille waarschuwingen sturen met een LED-knipperlicht.

LED-flitswaarschuwingen

Met dit soort waarschuwing knippert de LED (of light-emitting diode) – die wordt gebruikt als de flitser voor de camera van uw iPhone – wanneer u een waarschuwing krijgt. Met deze LED-flitswaarschuwingen weet u wanneer u uw telefoon moet controleren zonder naar het scherm te kijken of het volume aan te zetten. Dit is een perfecte optie voor een rustige omgeving waar u niet te veel afleiding wilt hebben. LED-flitser voor waarschuwingen is beschikbaar op iPhones 4 of nieuwer en iOS 5 of nieuwer.

Hoe iPhone LED-flitswaarschuwingen in te schakelen

Eenmaal ingeschakeld, knippert de flitser van je telefoon nu als je waarschuwingen of inkomende oproepen hebt.

  1. Druk op Instellingen app op je startscherm.

  2. Kraan Algemeen.

  3. Kraan Toegankelijkheid.

  4. Scroll naar beneden naar de horen sectie. De instelling bevindt zich hier omdat deze functie oorspronkelijk is ontworpen voor mensen met gehoorbeperkingen die hun telefoon niet kunnen horen rinkelen wanneer oproepen binnenkomen of waarschuwingen worden verzonden.

  5. Vind de LED-flitser voor waarschuwingen menu.

  6. Verplaats de schuifregelaar naar Aan (aangegeven door de kleur groen).

Hoe het werkt

Zodra je de functie hebt ingeschakeld, ben je klaar! De telefoon doet de rest. Wanneer u een telefoontje, voicemail of pushmelding ontvangt, knippert de LED om uw aandacht te trekken. Het is van cruciaal belang om uw telefoon met het scherm naar beneden te houden, omdat de enige LED-flitser van de telefoon zich op de achterkant bevindt. U kunt het licht niet zien als uw telefoon op zijn rug ligt.

Hoe u de flitser op uw iPhone kunt uitschakelen

Wil je weer geluid horen bij je meldingen? Volg gewoon de bovenstaande stappen en verplaats de schuifregelaar in plaats daarvan naar de Uit-positie.