Skip to content

Hoe u uw mobiele nummer kunt parkeren

15 de augustus de 2021
GettyImages 136801710 58941f665f9b5874ee7e7886

Als u het land verlaat voor een langere reis, heeft het geen zin om te blijven betalen voor uw Amerikaanse mobiele telefoonservice, maar als u aan het nummer gehecht bent geraakt en het opnieuw wilt gebruiken, zullen services dat nummer zo parkeren dat het op je wacht als je terugkomt. Door uw telefoonnummer te parkeren, kunt u het eigendom van dat nummer behouden, zodat u in de toekomst niet opnieuw een nieuw telefoonnummer hoeft te krijgen en weg te geven. NumberBarn en Park My Phone zijn twee populaire parkeerservices voor telefoonnummers. We hebben ze bekeken om u een idee te geven van de kenmerken en kosten van het parkeren van een telefoonnummer. U kunt ook bij uw mobiele provider navragen of deze een “vakantie”- of “stand-by”-reservering voor uw nummer biedt.

U kunt een telefoonnummer parkeren, ongeacht welk apparaat u gebruikt of welke provider u ook heeft. U kunt ook een vast nummer parkeren.

NummerBarn

NumberBarn rekent slechts $ 2 per maand voor eenvoudige opslag van telefoonnummers. De eenmalige kosten voor het overzetten van uw mobiele nummer naar de service bedragen $ 5. Zeg je oude telefoondienst op nadat je nummer is overgezet naar NumberBarn. Neem een ​​aangepast bericht van 30 seconden op dat bellers kunnen horen wanneer ze uw geparkeerde nummer bellen of het standaardbericht van NumberBarn gebruiken. Andere handige NumberBarn-functies zijn onder meer de mogelijkheid om berichten te verzenden en ontvangen met een webbrowser of de NumberBarn-app voor iOS- en Android-apparaten. De sms-service is niet beschikbaar voor gratis of internationale nummers. NumberBarn biedt ook een functie voor het blokkeren van oproepen en oproeplogboeken die u kunt importeren in een spreadsheettoepassing. Sommige abonnementen bieden doorschakelen van oproepen tegen een extra maandelijks bedrag, en met andere NumberBarn-services kunt u een normaal of ijdel telefoonnummer selecteren en gebruiken.

Parkeer mijn telefoon

Park My Phone heeft vier opties. Een basisplan van $ 3 per maand (indien jaarlijks betaald) genaamd Deep Freeze parkeert je telefoonnummer na een eenmalige porteringskosten van $ 15. Het omvat geen maandelijkse minuten of functies zoals voicemail, doorschakelen. Tekstberichten zijn een optionele add-on. Voor $ 5 per maand krijgt u telefoonparkeren, 100 maandelijkse minuten, geen porteringskosten, 100 minuten voicemailopname, de mogelijkheid om een ​​uitgaand bericht aan te passen en uw voicemailberichten die naar uw e-mailinbox worden verzonden. Met een abonnement van $ 9 per maand krijg je 500 minuten inkomend bellen en doorschakelen, terwijl een abonnement van $ 12 onbeperkte inkomende en uitgaande gesprekken en sms-berichten biedt. Er worden extra kosten in rekening gebracht voor het toevoegen van een simkaart en bellen en data via de simkaart.

Een nummer bij uw provider opschorten

Als telefoonparkeren niet geschikt voor je lijkt, neem dan contact op met je provider om te zien of deze een vakantiereservering biedt. T-Mobile brengt $ 10 per maand in rekening voor maximaal 90 dagen van wat het een “seizoensopschorting” noemt. Met de optie Vakantie opschorten van Verizon kunt u uw service opschorten van 30 dagen tot negen maanden. U blijft maandelijks gefactureerd voor sommige services en eventuele toepasselijke belastingen of toeslagen tijdens uw opschorting. Met AT&T kunt u ook uw service opschorten (kosten variëren). De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden nuttige opschortingsservices voor militair personeel bij inzet, dus neem contact op met uw serviceprovider als dit op u van toepassing is.