Skip to content

Hoe u uw Yahoo Mail-adresboek kunt exporteren

18 de augustus de 2021
GettyImages 547016119 57cee51b3df78c71b644c17e

Als u van e-mailprovider verandert, neem dan uw lijst met contacten mee. Gebruik Yahoo Mail om uw adresboek te exporteren naar een universeel formaat: CSV. Hoewel het importeren van e-mailadressen uit CSV-bestanden niet altijd perfect werkt met alle e-mailproviders, ondersteunen de meeste grote services, zoals Gmail, ze feilloos. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op de standaard webversie van Yahoo Mail.

Hoe u uw Yahoo Mail-adresboek kunt exporteren

Om uw Yahoo Mail-adresboek naar een CSV-bestand te exporteren:

 1. Selecteer de Contacten pictogram in de rechterbovenhoek van Yahoo Mail. Het bevindt zich links van de pictogrammen Instellingen, Agenda en Kladblok.

 2. Selecteer de selectievakje boven de contactenlijst om alle contacten te selecteren. U kunt contacten ook afzonderlijk selecteren of deselecteren.

  Selectievakjes om contacten te selecteren in Yahoo Mail

 3. Selecteer de Acties drop-down menu.

 4. Selecteer Exporteren.

  Menu-item exporteren in het menu Yahoo Mail Actions

 5. Selecteer Yahoo CSV voor een generiek .csv-bestand. Er zijn ook opties voor specifieke e-mailproviders, maar het CSV-formaat is het meest universeel.

 6. Selecteer Nu exporteren om het downloaden te starten.

  Yahoo CSV, Nu exporteren-knoppen in Yahoo Mail

Yahoo Mail slaat de contacten op in de standaard downloadmap in een bestand met de naam yahoo_contacts.csv. Importeer het CSV-bestand naar Outlook of een andere e-mailservice.