Skip to content

Hoe verwijderde video’s van uw Android-telefoon of -tablet te herstellen

10 de juli de 2021
GettyImages 962633714 274e307efae74bb2a867dd6d8873eaa6

Het is gemakkelijk om per ongeluk video’s van je telefoon te verwijderen. Het herstellen van die verwijderde video’s op Android is iets ingewikkelder, maar het kan gemakkelijker worden gemaakt met de juiste tools. Een van die tools is DiskDigger, een root-app voor Android die video’s en andere verwijderde bestanden van je apparaat ophaalt, zolang je ze niet te lang geleden hebt verwijderd. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op alle smartphones en tablets met Android 7.0 (Nougat) en hoger, ongeacht wie uw Android-apparaat heeft gemaakt: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.

Hoe video’s op Android te herstellen met DiskDigger

Om je verwijderde video’s terug te krijgen:

 1. Download en installeer DiskDigger vanuit de Google Play Store. Sta alle machtigingen toe die DiskDigger verzoekt. Voor het herstellen van video’s met DiskDigger is root-toegang tot uw smartphone of tablet vereist. Overweeg de voor- en nadelen van het rooten van je Android-apparaat.

 2. Start DiskDigger en tik op Nee, dank u wel wanneer u wordt gevraagd om de premium-versie te kopen. De pro-versie van DiskDigger herstelt naast foto’s en video’s ook verwijderde muziek- en documentbestanden.

 3. Ga naar het DiskDigger-hoofdmenu en tik op Volledige scan. Deze optie is alleen beschikbaar als je root-toegang tot je apparaat hebt ontgrendeld.

 4. Wanneer de scan is voltooid, verschijnt er een venster, zoek en tik op de map waar uw verwijderde video’s zich bevonden.

 5. Tik op het type video dat je hebt verwijderd of selecteer alle videotypen. Tik vervolgens op OK om te bevestigen dat u wilt beginnen. Als u wilt zien wat er bij de pro-versie van de app wordt geleverd, bladert u door de lijst. DiskDigger ondersteunt vele bestandsformaten.

 6. DiskDigger doorzoekt de map die u hebt gekozen en zoekt naar verwijderde bestanden die overeenkomen met de geselecteerde indelingen. Afhankelijk van de grootte van de map kan dit proces enige tijd duren. Volg de voortgang onderaan het scherm. Pauzeer DiskDigger als het uw apparaat vertraagt.

 7. Wanneer DiskDigger klaar is, wordt er een venster geopend waarin wordt aangegeven of er herstelbare bestanden op uw apparaat zijn gevonden. Kraan OK om te zien wat het heeft gevonden.

 8. Tik op de selectievakjes naast de bestanden die u wilt herstellen en tik vervolgens op Herstellen onderaan het scherm.

  Drie Android-schermen met DiskDigger / data, selecties van video-indelingen en de knop Herstellen

 9. De app vraagt ​​je waar je je bestanden naartoe wilt herstellen. Kies een van de drie opties:

  • Android: de video herstellen naar uw Android-apparaat. Zet het bestand terug naar de oorspronkelijke locatie, verplaats het naar de SD-kaart of stuur het naar een andere gewenste locatie.
  • Online bestandsopslag: Laat DiskDigger de video opslaan in Dropbox, Google Drive of een andere app die bestanden naar de cloud of een andere opslaglocatie stuurt.
  • Bureaublad of server: Stuur het bestand naar uw bureaublad of server via FTP als het is ingesteld.
 10. Wanneer DiskDigger klaar is met het plaatsen van de herrezen video waar je het naartoe hebt gestuurd, sluit je de app en speel je je video af.