Skip to content

Hoe wachtwoorden in Chrome te tonen

17 de december de 2022
GettyImages 672196575 5c0eb43146e0fb0001c8b2de

Wat te weten

 • Selecteer de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser of app > Instellingen > Wachtwoorden > oog pictogram om het wachtwoord te bekijken.
 • Of typ Chrome://instellingen in de adresbalk om direct naar toe te gaan Instellingen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw opgeslagen Chrome-wachtwoorden kunt bekijken op de desktop- en mobiele versies van Google Chrome voor alle besturingssystemen.

Hoe opgeslagen wachtwoorden in Chrome te tonen

Uw opgeslagen Chrome-wachtwoorden bekijken in Chrome OS, Linux, macOS en Windows:

 1. Open Google Chrome en selecteer de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het browservenster.

 2. Kiezen Instellingen uit het vervolgkeuzemenu. U kunt ook toegang krijgen tot de instellingen van Chrome door in te voeren chrome://instellingen in de adresbalk.

  Een screenshot van Chrome met de opdracht Instellingen gemarkeerd

 3. Selecteer Wachtwoorden onder de Automatisch aanvullen sectie om de wachtwoordbeheerder van Google Chrome te openen.

  Wachtwoorden in Chrome-instellingen

 4. Er verschijnt een lijst met opgeslagen wachtwoorden, elk vergezeld van hun bijbehorende website en gebruikersnaam. Deze velden tonen standaard een reeks punten. Om een ​​specifiek wachtwoord te bekijken, selecteert u het oog ernaast.

  Het oogpictogram in Chrome-wachtwoorden

 5. Mogelijk wordt u nu gevraagd om de gebruikersnaam en het wachtwoord van het besturingssysteem in te voeren, afhankelijk van uw platform. Na succesvolle authenticatie wordt het door u gekozen wachtwoord in leesbare tekst weergegeven. Om het weer te verbergen, selecteert u het oog pictogram een ​​tweede keer.

  Windows Security-inlogscherm in Google Chrome

Opgeslagen wachtwoorden bekijken in Chrome voor Android en iOS

Volg de onderstaande instructies om uw opgeslagen Chrome-wachtwoorden weer te geven op Android- of iOS-apparaten.

 1. Druk op drie puntjes in de rechterbovenhoek van de Chrome-app.

 2. Tik Instellingen.

  Instellingen in Chrome voor iOS

 3. Selecteer Wachtwoorden.

 4. Er verschijnt nu een lijst met opgeslagen wachtwoorden, vergezeld van hun bijbehorende website en gebruikersnaam. Tik op het wachtwoord dat u wilt bekijken.

 5. Druk op oog om het wachtwoord te onthullen. Mogelijk ontvangt u een prompt om de toegangscode van uw apparaat in te voeren of wordt u gevraagd om u te authenticeren met uw vingerafdruk of Face ID. Na succesvolle authenticatie wordt het geselecteerde wachtwoord weergegeven. Tik op om het weer te verbergen oog pictogram een ​​tweede keer.

  Een wachtwoord bekijken in Chrome voor mobiel

FAQ

 • Hoe verwijder ik opgeslagen wachtwoorden in Chrome?

  Ga in de desktopbrowser naar Instellingen > Automatisch aanvullen > Wachtwoorden om opgeslagen wachtwoorden te bekijken. Klik vervolgens op de Meer menu (drie verticale stippen) en selecteer Verwijderen. Selecteer in de mobiele app Meer (drie horizontale stippen) > Instellingen > Wachtwoorden. Tik op het wachtwoord, selecteer Bewerken kies dan Verwijderen onderaan het scherm.

 • Hoe wis ik al mijn opgeslagen wachtwoorden in Chrome?

  Chrome biedt geen snelle manier om al uw opgeslagen wachtwoorden onmiddellijk te verwijderen. U moet ze een voor een wissen in de mobiele app of de desktopbrowser.