Skip to content

Hoe werkt Grubhub?

20 de juli de 2021
grubhub home 5c04b6c246e0fb000136f7ac 71266075d9a640e8a744c0de84a6b2b0

Misschien heb je wel eens van Grubhub gehoord, de reclames gezien, of ken je iemand die het gebruikt, maar misschien weet je nog steeds niet precies wat het is of hoe het werkt. Geen zorgen. Hier is alles wat u moet weten over Grubhub, inclusief hoe u voor het bedrijf kunt werken.

Wat is Grubhub?

Grubhub werkt samen met restaurants in uw omgeving om bezorging aan te bieden voor degenen die normaal niet bezorgen, terwijl het ook een handig online bestelsysteem biedt voor degenen die dat wel doen. Alles wordt afgehandeld via Grubhub, wat klanten de flexibiliteit geeft om op één plek in te loggen en bijna alles te bestellen.

Hoe werkt Grubhub?

Hoewel Grubhub met zoveel verschillende restaurants werkt, is het gemakkelijk te gebruiken en mee te werken. Bestel bij restaurants en diners, of grote ketens die online bestellen aanbieden. Het is eenvoudig, gestroomlijnd en zal u niet overladen met opties. Toegang tot de service via de website of met behulp van de mobiele app, die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-smartphones.

Hoe Grubhub te gebruiken?

 1. Om met Grubhub aan de slag te gaan, gaat u naar de Grubhub-website en selecteert u Log in in de rechterbovenhoek van het scherm.

 2. Er verschijnt een nieuw vak met velden om uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Daaronder ziet u de opties om uw Facebook- of Google-account te gebruiken om u aan te melden. Als u echter liever een nieuw Grubhub-account wilt maken, selecteert u Maak een account aan.

  De knop Maak uw account aan

 3. De box verschuift naar een inschrijfformulier. Voer uw naam, e-mailadres en een nieuw wachtwoord voor uw account in. Als alles er goed uitziet, selecteert u Maak een account aan.

  De knop Maak uw account aan

 4. Ga terug naar de startpagina en voer uw postcode in de zoekbalk in en druk vervolgens op Vind eten.

  Het gedeelte Locatie van de Grubhub-zoekbalk

 5. Nadat de volgende pagina is geladen, geeft Grubhub een lijst weer van deelnemende restaurants in uw omgeving die open zijn en bezorgen. Elk bevat een foto van eten, prijsinformatie en een klantbeoordeling. De vermelding geeft een geschatte levertijd aan en de afstand die het restaurant van u af is. Filter de zoekresultaten op het type voedsel bovenaan de lijst. Gebruik een reeks extra filters aan de linkerkant van het venster waarmee u kunt sorteren op functie, beoordeling en levertijd.

  Grubhub-zoekresultaten

 6. Wanneer u een restaurant vindt dat u bevalt, selecteert u het en gaat u naar de pagina van dat restaurant waar u het menu en de contextuele informatie kunt bekijken.

 7. Kijk door het menu. Wanneer u iets vindt dat u zoekt, selecteert u het om het aan uw bestelling toe te voegen. Alles wat je hebt toegevoegd, verschijnt aan de rechterkant van het scherm. Bij sommige restaurants kunt u de menu-items aanpassen voordat u ze toevoegt, bijvoorbeeld voor pizza, waar u toppings kunt toevoegen. Voeg zoveel items toe als je wilt. Pas echter op voor minimale bestellingen. Sommige restaurants vragen een bepaald aankoopbedrag om te bezorgen.

  Grubhub-menu-opties

 8. Als je alles hebt wat je wilt, selecteer je Ga naar de kassa onderaan uw bestelling.

  De knop Doorgaan naar afrekenen

 9. Het volgende scherm bevat een formulier om uw adresgegevens in te vullen. De meeste daarvan zullen al van tevoren worden bevolkt. Rechts ziet u de uitsplitsing van uw bestelling met het totaal. Als je klaar bent, klik je op Doorgaan naar betaalmethode.

  Grubhub-afrekenadres

 10. Voer uw betalingsgegevens in. Grubhub biedt verschillende betaalmogelijkheden, waaronder PayPal. Onderaan de pagina is er de mogelijkheid om een ​​fooi op te nemen in uw betaling of om contant te betalen. Nadat je alles hebt ingevoerd, voltooi je je bestelling.

  Grubhub Afrekenen Betaling

 11. Als je een telefoonnummer hebt ingevoerd, stuurt Grubhub je een sms wanneer je bestelling is ontvangen met een geschatte levertijd.

Hoe te werken voor Grubhub

De bezorgers van Grubhub zijn onafhankelijke contractanten die werken voor en betaald worden door Grubhub. Om voor Grubhub te werken, hoef je alleen een Grubhub-applicatie in te vullen. Ze bekijken je sollicitatie, doen een antecedentenonderzoek en kijken of je goed bij je past. Als je bent goedgekeurd, krijg je toegang tot hun app om bestellingen in realtime op te halen zodra ze aankomen.