Skip to content

Hoe Windows Live Hotmail door te sturen naar Gmail

9 de september de 2021
outlook com inbox 595f88fc3df78c554d669890

Een eenvoudige instelling voor het doorsturen van accounts in uw Outlook.com-account stuurt kopieën van al uw e-mail naar Gmail terwijl uw Outlook.com-account behouden blijft voor toekomstig gebruik. Microsoft heeft Hotmail begin 2013 vervangen door Outlook.com. Gebruikers van Outlook.com kunnen e-mail blijven verzenden en ontvangen met hun Hotmail-adres. Om al uw nieuwe inkomende Outlook.com-e-mail automatisch om te leiden naar uw Gmail-account:

  1. Log in op uw Outlook.com-account.

  2. Klik op de Instellingen pictogram bovenaan het scherm (het lijkt op een tandwiel). Aan de onderkant van de Instellingen deelvenster, klik op Alle Outlook-instellingen bekijken om een ​​instellingenvenster op volledig scherm te openen.

  3. Selecteer Mail > Doorsturen uit de twee linkernavigatievensters om de instelling voor het doorstuuradres weer te geven.

  4. Controleer de Doorsturen inschakelen en typ uw Gmail-adres in het vak. Als u een kopie van het bericht in uw Outlook.com-account wilt bewaren, selecteert u Bewaar een kopie van doorgestuurde berichten. Als u deze instelling niet aanvinkt, wordt Outlook omgeleid zonder op te slaan.

Gmailify als alternatief voor doorsturen

In plaats van door te sturen vanuit Outlook.com, kun je Outlook.com ook importeren in Gmail met Gmailify. Vanuit Gmail ondersteunt de Gmailify-tool de functies voor het importeren van accounts en verzenden als, zodat je nog steeds kunt reageren op e-mails van Outlook.com als uw Outlook.com-e-mailadres, maar vanuit de vertrouwde interface van Gmail. Bezoek elk van uw e-mailservices minstens één keer per drie maanden. Sommige e-mailproviders verwijderen inactieve accounts, inclusief de e-mail en mappen die ze bevatten.