Skip to content

Hoe Xmiramira ‘The Sims’ verstoorde om diversiteit naar streaming te brengen

19 de juni de 2021
EsiT5fdXEAEs0A3 503736188b9943edba694c60b3be7776

Amira Virgil wordt gedreven. Dat is haar merk. Vooral bekend onder haar online naam, Xmiramira, vindt Virgil iets, fixeert het zich erop en lost het op. Afspoelen en herhalen.

De streamer is een krachttoer geworden in de Simmer-gemeenschap, fans van de populaire levenssimulator De Sims, en ze heeft er geen moeite mee om de gamewereld om te buigen naar haar inclusieve visie. “Ik wist niet eens van de online gameruimte. Ik ontdekte iedereen toen ik begon [streaming] en begon te Googlen. Ik vroeg me af waar zijn de zwarte makers? Waar zijn de zwarte vrouwen”, zei ze in een telefonisch interview met Lifewire. “Als ik ergens echt in geïnteresseerd ben, heb ik de neiging om me daarop te fixeren, en ik heb de neiging om te proberen er zo goed mogelijk in te worden.” op zijn zachtst gezegd productief geweest. In een paar jaar tijd heeft ze de status van Twitch Partner bereikt, een positie als een van de enkele tientallen Twtich Ambassadors, een plek in een reality-tv-serie en de status van een van de gaminggiganten van EA. -naar Sims experts – en als je haar naam nu nog niet kent, zul je dat snel genoeg weten.

Snelle feiten

  • Naam: Amira Virgil
  • Leeftijd: 27 jaar oud
  • Van: Geboren en getogen in Brooklyn, NY.
  • Willekeurig genot: Veranderende gezichten! Hoewel ze bekend staat om haar gamecontent, hoopt Amira zich te verdiepen in de wereld van schoonheid met GRWM-achtige make-upstreams, compleet met interviewonderwerpen, drinken en feestvreugde.
  • Sleutelcitaat of motto om naar te leven: “Wees de verandering die je wilt zien.”

Bouwmodus

Als kind herinnert ze zich een vroege liefde voor videogames. Ze maakte op 4-jarige leeftijd kennis met de hobby en het duurde niet lang voordat ze werd ondergedompeld in het fantasme van virtual reality. Haar favoriete stampplaats? Het digitale poppenhuis met de toepasselijke titel De Sims. De franchise, die afgelopen februari zijn 20-jarig jubileum vierde, werd een snelle favoriet voor de Twitch-streamer. Het combineerde haar favoriete spelcomponenten: tijdbeheer, gameplay in tycoon-stijl en maatwerk. Het jonge meisje uit Brooklyn wist niet dat fixatie meer dan een hobby zou worden en dat de ontwikkelaars achter haar favoriete serie haar snel genoeg zouden bellen. Rond 2015 besloot ze haar hand in het maken van content te proberen. “Het is bij deze processen belangrijk dat deze bedrijven de gemarginaliseerde gemeenschappen die ze proberen erbij te betrekken, goed doen door ze daadwerkelijk op te nemen,” Na een aanvankelijke mislukking op het streamingfront, vond ze succes op YouTube met een reeks Let’s Play-video’s. Haar humoristische stijl en kritiek op het gebrek aan diverse inhoud van de game brachten een nieuw, toegewijd publiek met soortgelijke zorgen. Dit succes zou haar uiteindelijk terugleiden op de weg van streaming. “Ik ging naar YouTube en bracht een jaar lang constant video’s uit. Toen begon ik daar te streamen. Ik begon met 60 mensen”, vertelde de streamer aan Lifewire. “Toen werd het op een dag 200. Dan 700 en op sommige dagen zou het oplopen tot 1.300 [concurrent viewers]Op dat moment stopte ze met haar parttime baan bij Walmart om fulltime contentmaker te worden. Ze had grotere dromen, maar wist niet zeker of ze de juiste beslissing had genomen. Nu weet ze het.

Licht, camera, actie!

Virgil’s cache bereikte een hoogtepunt toen een… interview dat ze deed met AJ+ over het gebrek aan diversiteit op De Sims 4 ging viraal op Twitter. Het bereikte ontwikkelaars bij EA. Voordat ze het wist, werd ze meegesleept naar Los Angeles om deel te nemen aan EA Game Changers, een programma dat ontwikkelaars in contact brengt met makers van inhoud voor playtesting en feedback.

“Toen ik begon met het maken van Let’s Play-content op YouTube, merkte ik dat het spel zelfs na al die tijd ontbrak aan cultureel voedsel, betere make-up, kapsels, muziek. Ik dacht gewoon: ‘Ik ga de discussie openen en probeer tegelijkertijd EA aan te moedigen om hun spel op te voeren en erachter te komen wat ze aan hun kant moeten doen.'” Het werkte. Een disruptor in de gemeenschap zijn en te goeder trouw de schijnwerpers op de mislukkingen van de ontwikkelaars schijnen, resulteerde in een update van de huidtinten, make-upopties van de game en een hele reeks andere, meer omvattende veranderingen in een enorme patch van december 2020. En Virgil was de feitelijke kapitein van het schip. In 2019 tikte de gamegigant haar en 11 andere prominente Simmers aan om te schitteren in het eerste seizoen van de nieuwe TBS reality-wedstrijdshow van het bedrijf, De Sims Spark’d. De 12 deelnemers streden om een ​​hoofdprijs van $ 100.000 te winnen. Haar team, Team Llama, won de competitiereeks van vier afleveringen, waardoor Virgil een vaste waarde werd in de Simmer-gemeenschap.

De gemeenschapsbouwer

Ze gebruikte de invloed die ze vergaarde met haar populaire streaming- en Let’s Play-content om een ​​community te creëren. Haar streams bieden een plaats van vreugde en gelach voor mensen om weg te komen van hun problemen.

Amira Virgil in de "De Sims Spark'd", geflankeerd door twee anderen.

Ze creëerde een gemeenschapsruimte die bekend staat als The Black Simmer, wat haar merk en een visitekaartje is geworden voor achtergestelde gamers in de gemeenschap. De community heeft meer dan 165.000 leden, naast 20.000 in een gerelateerde Facebook-groep. “Het is belangrijk in deze processen dat deze bedrijven de gemarginaliseerde gemeenschappen die ze proberen te betrekken, goed doen door ze daadwerkelijk te betrekken”, zei ze. “Ze leggen zoveel nadruk op diversiteit, maar veel van hen doen het werk niet.” Virgil is er om ervoor te zorgen dat deze platforms en bedrijven het werk doen. Niet alleen door passende content te bieden, maar ook door achtergestelde stemmen te ondersteunen. Haar nieuwste onderneming is Noir, een groep voor zwarte vrouwen in de gamewereld om samen te komen, elkaar te steunen en medelijden te hebben met de zakelijke kant van het maken van inhoud.