Skip to content

Hoe zondagavondvoetbal te streamen

18 de juli de 2021
streamsundaynightfootball 5b41208ec9e77c0037678cf6

Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, is de gemakkelijkste, meest betrouwbare en hoogste kwaliteit Sunday Night Football-stream rechtstreeks beschikbaar bij NBC via het TV Anywhere-programma. Hiervoor moet u de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw televisieaanbieder invoeren op de NBC-website of de NBC Sports-app. Streamingdiensten zoals fuboTV, Sling TV en andere bevatten ook NBC in de meeste pakketten. NBC is echter niet in elke markt beschikbaar om te streamen. Raadpleeg onze gidsen voor Thursday Night Football en Monday Night Football voor meer informatie over die games.

Voetbaldetails op zondagavond

Seizoen start: 11 september 2021
Tijd: 20:20 EST
Kanaal: NFL Network, NBC
Stroom: NFL Network, NBC, Amazon Prime Video, Twitch

Hoe de officiële NBC Sunday Night Football Livestream te bekijken

NBCUniversal heeft de exclusieve rechten om Sunday Night Football uit te zenden, inclusief online streaming. Dat betekent dat de enige manier om een ​​officiële stream van een van deze spannende games te bekijken, is als je een in aanmerking komend kabel- of satellietabonnement hebt. Als u in een kwalificerend geografisch gebied woont, kunt u ook kijken via streamingdiensten zoals Sling TV.

Via TV Anywhere stelt NBC kijkers met in aanmerking komende televisieabonnementen in staat om Sunday Night Football te streamen via NBC.com.
Als je een in aanmerking komend kabel- of satellietabonnement hebt, kun je Sunday Night Football als volgt online streamen:

 1. Gebruik uw favoriete webbrowser om naar nbcsports.com/sunday-night-football te navigeren. Buiten het seizoen wordt deze URL omgeleid naar nbcsports.com. Als je er zeker van wilt zijn dat je allemaal bent ingelogd en klaar bent om vooruit te gaan, klik dan op een live game en je wordt gevraagd om je provider te selecteren.

 2. Zoek uw televisieaanbieder en klik erop. Als u uw provider niet ziet, typt u deze in het zoekvak en drukt u op enter. Als u zich abonneert op een streamingdienst zoals fuboTV, zoek deze dan op in de lijst met providers. Sommige streamingdienstaccounts zijn compatibel met NBC’s TV Anywhere-programma.

 3. Voer desgevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw kabel- of satellietprovider in en klik op Log in. Afhankelijk van welke provider je hebt, kan deze stap geautomatiseerd zijn.

 4. Als je een geldig kabel- of satellietabonnement hebt, kun je op de wedstrijddag terugkeren om Sunday Night Football te kijken.

Livestream NBC Sunday Night Football op je telefoon

Naast het rechtstreeks kijken naar Sunday Night Football op de website van NBC, gebruikt het netwerk ook TV Anywhere om livestreaming aan te bieden via zijn mobiele apps. Deze apps zijn beschikbaar voor Android en iOS, maar ze vereisen een geldig kabel- of satellietabonnement als je live televisie wilt kijken. Anders zit je vast met clips en video-on-demand (VOD) inhoud.

instructies om zondagavondvoetbal op een telefoon te streamen

Je kunt Sunday Night Football ook rechtstreeks op je telefoon streamen.
Als je een geldig abonnement hebt, kun je Sunday Night Football als volgt streamen via de NBC Sports-app:
️️️️️️️️️

 1. Download en installeer de NBC Sports-app op uw telefoon, tablet of ander compatibel apparaat.

 2. Start de NBC Sports-app.

 3. Tik op het hamburgerpictogram (drie horizontale lijnen).

 4. Kraan Log in.

 5. Kraan Selecteer aanbieder.

 6. Zoek en tik op uw kabel- of satellietaanbieder. Sommige streamingdiensten, zoals fuboTV, kunnen worden gebruikt in plaats van een kabel- of satellietaanbieder. Als u zich abonneert op een van deze services, zoek deze dan op in de lijst.

 7. Kraan Doorgaan met. Mogelijk moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord opgeven als het systeem uw providerinformatie niet automatisch detecteert.

 8. Controleer of je bent ingelogd door te zoeken naar je provider in de rechterbovenhoek van de app. Als je een in aanmerking komend televisieabonnement hebt, kun je nu Sunday Night Football streamen.

 9. Open de app op de speeldag, zoek de Sunday Night Football-wedstrijd en tik erop om te kijken.

Stream Sunday Night Football zonder een kabel- of satellietabonnement

Aangezien NBCUniversal de exclusieve rechten heeft om Sunday Night Football uit te zenden en te streamen, is de enige manier waarop je Sunday Night Football officieel kunt kijken of streamen via NBC. Er zijn nog steeds manieren om een ​​officiële stream te bekijken zonder kabel- of satellietabonnementen. In de gevallen waarin dat ook geen opties zijn, zijn er ook onofficiële manieren om Sunday Night Football te kijken die voor iedereen zouden moeten werken. Hier zijn drie manieren waarop je Sunday Night Football kunt streamen zonder kabel- of satellietabonnement:

 • Abonneer u op een live televisiestreamingservice met uw lokale NBC-kanaal.
 • Gebruik Ace Stream om individuele games te bekijken.
 • Bekijk onofficiële streams op aggregatorsites voor sportstreams.

Bij welke televisiestreamingdiensten is voetbal op zondagavond inbegrepen?

Live streaming-televisiesites zijn een goedkoper alternatief voor kabel- en satelliettelevisie voor snoersnijders. De meeste van deze services omvatten de grote netwerken, zoals ABC, NBC, CBS en Fox. De beschikbaarheid van live netwerktelevisie is echter geografisch beperkt. De meeste streamingdiensten bevatten NBC, met enkele uitzonderingen zoals Sling Orange, dus controleer de kanaalopstelling voordat je je aanmeldt. Als je in een gebied woont waar het lokale NBC-station samenwerkt met online streamingdiensten, zijn hier je opties:

 • Sling TV
 • fuboTV
 • DirectTV Nu
 • Hulu met Live TV
 • YouTube TV

In sommige gevallen kunt u in plaats van een kabelabonnement de inloggegevens van een televisiestreamingdienst gebruiken om u aan te melden bij de website of app van NBC en Sunday Night Football te kijken. Dit kan een optie zijn, zelfs als je in een gebied woont waar NBC niet live kan streamen via deze sites. Neem contact op met elke streamingdienst voor meer details.

Gratis online sportsites om voetbal op zondagavond te streamen

Je laatste actie is om te zoeken naar een onofficiële stream op een verzamelsite. Deze sites hebben geen officiële rechten om games te streamen, maar ze verzamelen streams die gewone kijkers opnieuw uitzenden. Hier zijn enkele van de sites die je misschien wilt bezoeken als je op zoek bent naar gratis Sunday Night Football-streams:

 • Stream2Watch
 • Van Heet
 • Boscast
 • Cricfree

Voor meer informatie over deze en andere gratis streaming-sites, bekijk onze volledige gids voor het kijken naar gratis sport online.