Skip to content

Hoeveel bedragen de roamingkosten voor Verizon?

14 de augustus de 2021
GettyImages 834749228 59a21dbd845b3400111a43a9

Grote mobiele providers zoals Verizon, T-Mobile, AT&T en de rest brengen geen kosten in rekening voor binnenlandse roaminggesprekken en berichten. Er is een kaart van het dekkingsgebied van Verizon op haar website, wat praktisch de hele VS is. Verizon werkt samen met andere providers om ononderbroken dekking te bieden als u toevallig het dekkingsgebied van Verizon verlaat. Deze binnenlandse draadloze roaming is gratis. De roamingsituatie verandert wanneer u internationaal reist. Roamingkosten kunnen snel oplopen. Als u een Verizon-klant bent, moet u het roamingbeleid van de koerier begrijpen om onverwachte roamingkosten te voorkomen wanneer u buiten de Verenigde Staten reist. Als u uw telefoon gebruikt terwijl u naar het buitenland reist, kan het even duren voordat de providers die u in het buitenland hebt gebruikt, aan Verizon vertellen dat u roamingkosten verschuldigd bent. Mogelijk ziet u deze kosten een maand of twee niet op uw Verizon-factuur.

Binnenlandse roamingkosten

Binnenlandse draadloze roaming is gratis voor alle landelijke Verizon-abonnementen. Dat betekent dat uw mobiele apparaat zonder extra kosten verbinding kan maken met een niet-Verizon-netwerk in de Verenigde Staten, de Amerikaanse Maagdeneilanden of Puerto Rico. Controleer uw specifieke roamingbeleid voordat u roaming op een mobiele telefoon inschakelt. Behalve enkele oude abonnementen, betaalt u geen kosten voor binnenlandse roaming. In plaats daarvan worden deze roaming-minuten behandeld als gewone Verizon-minuten. Als je abonnement 60 minuten per maand toestaat, krijg je diezelfde 60 minuten toegewezen als je in het binnenland roamt. Het aantal minuten verandert niet alleen omdat u het dekkingsgebied van Verizon hebt verlaten. U zult waarschijnlijk niet weten dat u dat deed.

Internationale roamingkosten

Als uw Verizon-abonnement geen service buiten de Verenigde Staten omvat, betaalt u per minuut, per sms en per megabyte (MB) wanneer u naar het buitenland reist. Verizon brengt u kosten in rekening voor elke activiteit, maar u heeft enige controle over hoeveel u betaalt. Wanneer u naar het buitenland reist, ontvangt u mogelijk sms-meldingen van Verizon waarin wordt uitgelegd hoe u in rekening wordt gebracht en dat u een gebruiksdrempel heeft bereikt. Verizon kan uw service beperken als u aanzienlijke kosten maakt. Internationale roamingminuten worden gefactureerd als afzonderlijke gebruiksminuten (d.w.z. los van de minuten die zijn inbegrepen in uw binnenlandse abonnement) en kunnen prijzig worden. De kosten van Verizon variëren van $ 0,99 per minuut tot $ 2,99 per minuut.

Internationale plannen van Verizon

Als je een 5G- of 4G World-compatibel apparaat hebt, gebruik dan Verizon TravelPass, waarmee je je binnenlandse minuten, sms’jes en datalimiet naar meer dan 185 landen kunt brengen voor $ 10 per dag ($ 5 per dag voor Canada en Mexico). Bovendien betaalt u alleen voor de dagen dat u uw apparaat gebruikt. Met Verizon kunt u op honderden cruiseschepen bellen en sms’en. Spraakgebruik is $ 2,99 per minuut op deze schepen, en sms-berichten kosten $ 0,50 om te verzenden en $ 0,05 om te ontvangen. Als je een reis buiten de Verenigde Staten maakt, gebruik dan de Verizon International Trip Planner om onverwachte roamingkosten te voorkomen. Mogelijk worden de tarieven van een land in rekening gebracht als u in de buurt van de grens van dat land reist.