Skip to content

Hoortoestellen koppelen aan iPhone

9 de mei de 2023
hearing aid 0fd1ad17caf541ef827ab6b9daa58de5

Wat te weten

 • Zet het hoortoestel in de koppelingsmodus en: Instellingen > Toegankelijkheid > horenen selecteer Hoortoestellentik op uw apparaat, selecteer Paar.
 • Zorg ervoor dat uw hoortoestel compatibel is met uw iPhone.
 • Sommige Made for iPhone-hoortoestellen maken verbinding zoals elk ander Bluetooth-apparaat.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een iPhone-compatibel hoortoestel kunt verbinden met een iPhone. Om Made for iPhone-hoortoestellen te gebruiken, hebt u zowel een iPhone-compatibel hoortoestel als een compatibel iPhone- of iOS-apparaat nodig. Deze instructies zijn van toepassing op MFI-hoortoestellen (Made for iPhone). De kans is groot dat als u al lang een hoortoestelgebruiker bent, u al een MFI-hoortoestel heeft, omdat MFI-hoortoestellen veel handige functies hebben wanneer ze op een iPhone zijn aangesloten. Als u een niet-MFI-hoortoestel heeft dat compatibel is met uw iPhone, sluit u het gewoon aan zoals u met elk ander Bluetooth-apparaat zou doen.

Hoortoestellen verbinden met iPhone

Zodra u zeker weet dat uw iPhone en uw hoortoestel compatibel zijn, is het verbinden van uw hoortoestel net zo eenvoudig als het verbinden van een ander Bluetooth-apparaat met uw iPhone, wat betekent dat het slechts een paar seconden en een paar tikken duurt.

 1. Zorg er eerst voor dat Bluetooth op je iPhone is ingeschakeld.

 2. Navigeer op je iPhone naar Instellingen > Toegankelijkheid > Horenen selecteer vervolgens Hoortoestellen.

 3. Open de batterijlades van uw hoortoestel en sluit ze vervolgens. Hierdoor wordt uw hoortoestel in de koppelingsmodus gezet terwijl uw iPhone ernaar zoekt.

 4. Uw hoortoestel verschijnt onder de MFI-hoortoestellen rubriek. Wanneer dit het geval is, tikt u op uw apparaat en selecteert u Paar. Als u twee hulpmiddelen gebruikt, dwz een voor het linkeroor en een voor het rechteroor, verschijnen ze afzonderlijk en moeten beide worden geselecteerd en gekoppeld. Beide moeten ook eerst in de koppelingsmodus worden gezet, zoals hierboven beschreven.

 5. Het koppelen kan een hele minuut duren en je moet beide apparaten koppelen, dus dit kan een paar minuten duren. Eenmaal gekoppeld, kunt u uw hoortoestel normaal gaan gebruiken.

Problemen oplossen Problemen bij het aansluiten van hoortoestellen op de iPhone

Niet alle hoortoestellen zijn gebouwd om compatibel te zijn met iPhones. En het is belangrijk om er niet alleen voor te zorgen dat uw hoortoestellen compatibel zijn met iPhone, maar dat u ook een iOS-apparaat hebt dat hoortoestellen ondersteunt. Controleer eerst of alles compatibel is als u problemen ondervindt. Als u een iPhone-compatibel hoortoestel heeft, maar het is geen MFI-hoortoestel, moet u mogelijk de handleiding van uw hoortoestel raadplegen om te zien hoe u uw apparaat in de koppelingsmodus zet. Ten tweede is het belangrijk om te onthouden dat terwijl de meeste, zo niet alle hoortoestellen Bluetooth gebruiken om verbinding te maken met de iPhone, Made for iPhone-hoortoestellen niet zijn verbonden in het traditionele Bluetooth-menu op de iPhone, maar in plaats daarvan via het Hoormenu. Zorg ervoor dat u op de juiste plaats zit wanneer u uw hoortoestel probeert te verbinden.

FAQ

 • Hoe koppel ik ReSound hoortoestellen aan een iPhone?

  ReSound digitale hoortoestellen zijn Made for iPhone (MFI) hoortoestellen, dus u koppelt ze aan uw iPhone via de bovenstaande instructies.

 • Hoe koppel ik Phonak Marvel-hoortoestellen aan een iPhone?

  Voor de technologie van Phonak hoeft slechts één van uw hoortoestellen aan uw iPhone te worden gekoppeld. Om uw Phonak Marvel-hoortoestel met uw iPhone te verbinden, opent u de Instellingen app op je iPhone en tik op Bluetooth. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld. Schakel het hoortoestel dat u koppelt uit en weer in. Het zal verschijnen onder Mijn apparaten in uw Bluetooth-instellingen. Selecteer uw hoortoestel om het met uw iPhone te koppelen en tik vervolgens op Paar in het pop-upvenster om te bevestigen.

 • Hoe koppel ik ReSound hoortoestellen aan een Android-apparaat?

  Ga op uw Android-apparaat naar de Google Play Store en zoek naar ReSound Smart 3D-app, download en installeer vervolgens de app. Open de app, tik op Beginen volg de instructies om uw hoortoestel te koppelen met uw Android-apparaat.