Skip to content

Hulu-shows downloaden om offline te bekijken

28 de juli de 2021
GettyImages 605763351 f80a148382ef4ee094a20dc59fde2040

Het streamen van tv-programma’s en films op Hulu is geweldig, maar wist je dat je Hulu-shows kunt downloaden om offline te bekijken? Met een beetje planning kun je genieten van je favoriete programma’s, zelfs als je geen internetverbinding hebt.

Wat je nodig hebt om Hulu offline te bekijken

Om Hulu-shows te downloaden, moet u aan de volgende vereisten voldoen:

 • Je Hulu-account moet No Ads of No Ads + Live TV zijn.
 • De show die u wilt downloaden, moet downloads toestaan. Niet elke tv-serie of film is beschikbaar om te downloaden, maar duizenden wel.
 • U moet een ondersteund mobiel iOS-, Android- of Amazon Fire-apparaat hebben.
 • U moet de Hulu-app op uw apparaat hebben geïnstalleerd (gratis te downloaden van de iOS App Store en Google Play Store).

Downloaden van Hulu is alleen beschikbaar op de hierboven genoemde mobiele besturingssystemen. U kunt geen programma’s downloaden naar desktop- of laptopcomputers of naar smart-tv’s.

Hulu-shows downloaden om offline te bekijken

Volg deze stappen om Hulu-shows te downloaden om offline te bekijken:

 1. Start op uw ondersteunde mobiele apparaat de Hulu-app en tik op Downloads om alle shows te zien die beschikbaar zijn om te downloaden.

 2. Tik op de serie die je wilt downloaden en blader door de seizoenen en afleveringen totdat je iets vindt om te downloaden.

 3. Druk op downloaden icoon. Wanneer het downloaden is voltooid, verandert de knop in een vinkje.

  Hoe lang het downloaden duurt, hangt af van hoe lang de show duurt (een show van 30 minuten wordt sneller gedownload dan een film van 90 minuten) en of je via wifi of mobiel downloadt. En onthoud dat downloaden via mobiel waarschijnlijk veel van uw maandelijkse gegevens zal gebruiken.

 4. Kraan x om de serieweergave af te sluiten en tik vervolgens op de Downloads menu opnieuw om een ​​lijst met al je gedownloade afleveringen te zien.

Is er een limiet op het aantal Hulu-downloads?

Nu je hebt gezien hoe gemakkelijk het is om Hulu-shows te downloaden, wil je misschien je mobiele apparaat vol met gedownloade afleveringen inpakken. Ga ervoor, maar houd er rekening mee dat Hulu beperkt hoeveel gedownloade afleveringen je tegelijk kunt hebben. Op het moment van schrijven kun je slechts 25 gedownloade afleveringen hebben. Die limiet is per account, dus het aantal apparaten dat je gebruikt om te downloaden maakt niet uit. Als het totale aantal downloads voor uw account op alle apparaten 25 bereikt, heeft u uw limiet bereikt. Er zijn ook apparaatlimieten. U kunt slechts op 5 apparaten tegelijk downloaden.

Gedownloade Hulu-shows verwijderen

Als je de downloadlimiet van 25 afleveringen hebt bereikt en nieuwe programma’s wilt downloaden, moet je enkele oude programma’s verwijderen. Hier is hoe:

 1. Tik in de Hulu-app op Downloadsen tik vervolgens op Bewerking.

 2. Tik op de cirkel naast de aflevering(en) die je wilt verwijderen.

 3. Druk op prullenbak icoon.

 4. Tik in het pop-upmenu op Verwijderen.

  Hulu verwijdert gedownloade inhoud

Downloads worden automatisch verwijderd nadat je ze hebt bekeken.

Hoe lang duren Hulu-downloads?

Niet-bekeken downloads blijven 30 dagen actief op je mobiele apparaat nadat je ze hebt gedownload. Als je een download begint af te spelen, blijft deze 48 uur geldig nadat je bent begonnen met kijken. Als je een download hebt die je na 30 dagen nog steeds niet hebt bekeken, kun je de download mogelijk vernieuwen. Ga hiervoor naar de Downloads menu, tik op de uitroepteken pictogram naast een aflevering en tik vervolgens op Download vernieuwen. Dit geeft je nog 30 dagen om de aflevering te bekijken. Heb je vragen over het downloaden van Hulu-programma’s die hier niet zijn beantwoord, zoals wat er gebeurt als je je Hulu-abonnement opzegt of je account pauzeert? Bekijk Hulu’s lijst met veelgestelde vragen voor meer informatie.