Skip to content

Iemand cadeau doen met een digitale mp3 via Amazon

9 de augustus de 2021
Amazon MP3 Screen 56a67efc3df78cf7728eaf78

De digitale muziekwinkel van Amazon maakt het mogelijk om mp3-nummers en hele albums per e-mail naar mensen te sturen. Als je weet hoe je nummers van Amazon kunt downloaden, kun je eenvoudig muziek cadeau doen bij Amazon. Het is niet langer mogelijk om mp3’s cadeau te doen via Amazon; u kunt echter iemand een Amazon-cadeaubon sturen, die kan worden gebruikt om muziek te kopen.

Hoe geef je muziek cadeau met Amazon

Muziek kopen bij Amazon is hetzelfde als iets anders kopen. Je hebt geen apart account nodig voor de digitale muziekwinkel; gebruik dezelfde die je altijd hebt.

  1. Ga naar de Amazon Digital Music-pagina en zoek de detailpagina voor de MP3 of het album dat je als cadeau wilt verzenden.

  2. Klik Meer opties.

  3. Kiezen Geef album of nummer cadeau. Mogelijk wordt u op dit moment gevraagd om u aan te melden bij Amazon, zelfs als u al bent aangemeld. Dit komt omdat u op het punt staat iets te kopen.

  4. Vul het formulier in. Zorg ervoor dat het e-mailadres correct is voor de ontvanger en voeg een kort bericht toe om het cadeau te personaliseren. Als je een album hebt gekozen, heb je de mogelijkheid om het hele album of een enkel nummer te verzenden.

  5. Selecteer Ga naar de kassa om het cadeau af te rekenen en te betalen.

  6. Je digitale muziekcadeau wordt direct geleverd.

Aanvullende tips voor het schenken van Amazon-muziek

Nadat je een nummer of album hebt gekocht, wordt het cadeau naar het door jou opgegeven e-mailadres gestuurd. Er is geen manier om een ​​levering te plannen (zoals verjaardagen, Kerstmis of andere gelegenheden), dus koop het muziekcadeau net voor de gewenste datum. Als je de optie om een ​​nummer of album cadeau te doen niet ziet, is deze mogelijkheid mogelijk niet beschikbaar in jouw land. Als dit het geval is, koop dan als alternatief Amazon-cadeautegoed. U kunt een fysieke kaart kopen, deze afdrukken of online via e-mail doen. Als de ontvanger het niet leuk vindt wat je hebt verzonden, kunnen ze het inwisselen voor Amazon-tegoed. Dit kan voor vrijwel alles op Amazon worden gebruikt. Digitale artikelen uit andere winkels kunnen als cadeau worden verzonden. Stuur iPhone-apps en geef iTunes-nummers cadeau vanuit de Amazon Store.