Skip to content

Instructies voor De Sims 2 Venstermodus

17 de juni de 2021
TheSims2 df1b8a537dec462880e3606cacee9676

De Sims 2 en de uitbreidingspakketten werken normaal gesproken in de modus Volledig scherm. Dit betekent dat wanneer je het spel speelt, het scherm het hele scherm vult en je bureaublad en andere vensters verbergt. Als je liever niet in de modus volledig scherm speelt, is er een manier om de game in een venster te laten verschijnen in plaats van over het hele scherm. Deze optie “venstermodus” laat uw bureaublad en andere vensters zichtbaar en gemakkelijker toegankelijk, en het houdt ook uw Windows-taakbalk slechts een klik verwijderd, zodat u kunt overschakelen naar andere programma’s of games, de klok kunt zien, enz. Om dit in te schakelen, moet u de snelkoppeling van het spel. We laten je zien hoe. Deze gids is speciaal voor De Sims 2 op pc.

Venstermodus inschakelen in De Sims 2

Volg deze stappen om De Sims 2 om in venstermodus te draaien:

  1. Zoek de snelkoppeling die u gebruikt om te starten De Sims 2. Het staat waarschijnlijk op je bureaublad, waar het standaard verschijnt wanneer de game voor het eerst wordt geïnstalleerd.

  2. Klik met de rechtermuisknop of houd de snelkoppeling ingedrukt en kies vervolgens Eigendommen uit de menukaart.

  3. Op het tabblad Snelkoppeling, naast de Doelwit: veld, ga naar het einde van het commando en plaats een spatie gevolgd door -venster (of -w).

  4. Klik of tik op de OK om op te slaan en af ​​te sluiten.

Open De Sims 2 om de nieuwe snelkoppeling in de venstermodus te testen. Als het spel weer op volledig scherm wordt geopend, keert u terug naar stap 3 en zorgt u ervoor dat er een spatie is na de normale tekst, vóór het streepje, maar dat er is niet een spatie tussen het streepje en het woord ‘venster’. Dit werkt ook met veel andere games die in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd. Als een game geen instelling voor de venstermodus beschikbaar heeft in de grafische opties, volg dan de bovenstaande stappen om te zien of het werkt.

Terugschakelen naar de modus Volledig scherm

Als je besluit dat je wilt spelen De Sims 2 herhaal in de modus volledig scherm dezelfde stappen als hierboven beschreven, maar verwijder “-venster” vanaf de opdrachtregel van de snelkoppeling om terug te keren naar de vorige instellingen.