Skip to content

Is Pandora down… of ligt het aan jou?

2 de augustus de 2021
Pandoraapponphone ManuelBurgos iStockUnreleased Getty e453208541bf4204818c65c8a03cde42

Wanneer je muziek streamt met Pandora, kunnen onderbrekingen de stemming verpesten. Is Pandora offline? Krijgt u foutmeldingen die niet kloppen? Pandora kan enige downtime ervaren, maar het kan ook een systeemfout aan uw kant zijn.

Veelvoorkomende Pandora-foutmeldingen

Zoals de meeste apps en online diensten stuurt Pandora vaak foutmeldingen om je te waarschuwen dat er iets mis is. Als u een foutmelding krijgt, hoeft u het probleem niet verder te ontcijferen. De meeste foutmeldingen vertellen precies wat er aan de hand is. Enkele van de meest voorkomende Pandora-foutmeldingen zijn:

 • Iemand anders luistert naar uw Pandora-account.
 • Er is een fout opgetreden met Pandora [try again].

De eerste fout is eenvoudig en vertelt u precies wat er mis is met uw Pandora-service. De tweede fout duidt op een intern probleem voor de Pandora-service, waardoor u niets anders hoeft te doen dan te kijken en te wachten tot de service weer normaal wordt. Als je een onduidelijke foutmelding krijgt, is de kans groot dat deze intern is.

Wat als er geen foutmelding is?

Als Pandora niet werkt en u geen foutmelding ziet, kan dit een paar dingen betekenen.

 • Pandora is volledig down: Wanneer Pandora ernstige uitvaltijd ervaart, kan de service mogelijk geen foutmeldingen naar hun gebruikers sturen. Als dit het geval is, kunt u het beste wachten.
 • Pandora is aan jouw kant: Draait uw browser? Laadt een app niet? Het kan een verbinding of een soortgelijk probleem aan uw kant zijn. Voor meer informatie over het oplossen van problemen aan uw kant, zie Is Pandora Down voor mij alleen? voor de volgende stappen.

Is Pandora Down voor iedereen?

Als u denkt dat Pandora niet beschikbaar is voor iedereen die de service gebruikt, volgen hier enkele stappen die u vervolgens kunt nemen.

 1. Kijk op de Pandora Help-website om actieve servicewaarschuwingen te zien. Als er iets gebeurt op de servers van Pandora of intern, zullen ze het daar noteren. Als de site een probleem meldt, is Pandora waarschijnlijk niet beschikbaar voor alle gebruikers. Als de servers van Pandora volledig plat liggen, wordt de website mogelijk niet geladen of kunnen ze hun servicewaarschuwingen mogelijk niet bijwerken.

 2. Controleer de sociale media-accounts van Pandora op Twitter of Facebook voor service-updates. Bedrijven waarschuwen hun klanten op deze manier om het woord zo snel mogelijk te verspreiden.

 3. Gebruik online uitvaltijddetectoren om te controleren op serviceonderbrekingen. Online tools zoals Downdetector en Outage Report bieden up-to-date informatie over servicestoringen. Bezoek de website en zoek naar Pandora updates te zien.

Kunt u het Pandora-scherm zien, maar kunt u geen muziek streamen? Voordat je verder gaat, moet je uitloggen bij Pandora en weer inloggen, omdat dit je service kan resetten. Zelfs na het controleren van deze bronnen, heb je misschien geen oplossing voor je serviceprobleem. Als Pandora het niet over een storing heeft en u geen informatie kunt vinden, is het waarschijnlijk een probleem van uw kant.

Is Pandora Down voor mij alleen?

Voer deze stappen uit om te controleren of de service alleen voor u niet beschikbaar is.

 1. Als u de mobiele app gebruikt, opent u de desktopversie van de service. Als noch de desktopversie noch de app werkt, kan dit een verbindingsprobleem zijn. Controleer uw internetverbinding om er zeker van te zijn dat u correct bent verbonden.

 2. Wis de cache in de browser om te zien of Pandora daardoor opfleurt. U kunt de cookies ook wissen terwijl u toch bezig bent.

 3. Sluit de browser. Soms kan het zijn dat Pandora moet worden opgeladen door de browser te sluiten en deze opnieuw in te stellen.

 4. Verwijder de app en download deze opnieuw. Als u een mobiele app gebruikt, verwijdert u deze van het apparaat en downloadt u deze opnieuw. Is uw Pandora-app bijgewerkt? Update de mobiele app zo vaak als er updates beschikbaar zijn om bugs te voorkomen die onnodige downtime veroorzaken.

 5. Herstart de computer. Het herstarten van een computer kan een netwerk resetten wanneer het vastloopt met te veel informatie.

Werkt nog steeds niet? Neem contact op met de Pandora-klantenservice om te zien of er een probleem is met uw Pandora-, Pandora Plus-, Pandora Premium- of Pandora Premium Family-account. Als je het probleem niet kunt oplossen, blijf dan geduldig. Als je toegang hebt tot andere websites of apps, ligt het probleem waarschijnlijk bij de service van Pandora. Blijf regelmatig controleren op updates door de bovenstaande bronnen te bezoeken.