Skip to content

Je Amazon Fire TV-stick maakt het nu gemakkelijker om live tv te vinden

30 de juni de 2021
ScreenShot2020 07 08at2.26.35PM 456b62ac9ecd4adaba0df5a21874c097

Fire TV ondersteunt meerdere Live TV-services, maar het maakt niet uit of je er geen kunt vinden. Door andere Live TV-opties vindbaar te maken, wil de nieuwe update je binnen de hoofdinterface van Amazon Fire TV houden.

Als je problemen hebt met het doorzoeken van alles wat YouTube TV, Sling TV, Hulu + Live TV, Pluto TV en anderen te bieden hebben op je Fire TV, zou een nieuwe update het zoeken gemakkelijker moeten maken.

Welke nieuwe update? Zoals uitgelegd op de Amazon Fire TV-blog, maakt de nieuwe update het gemakkelijker om live tv-kanalen te zoeken in de verschillende apps.

Hoe werkt het? Zodra de wijzigingen volledig zijn doorgevoerd, zou YouTube TV vandaag moeten worden uitgerold; Hulu + Live TV in de komende weken – je zult zien dat ze het Live-tabblad van Fire TV, de kanaalgids en het gedeelte Nu aan vullen. Natuurlijk moet je hun respectievelijke apps downloaden en eerst inloggen.

U kunt ook naar de geïntegreerde zendergids van de Fire TV gaan om een ​​complete programmagids te zien en uw favoriete zenders in te stellen, die vervolgens uw voorkeurszenders in de bladerrijen zullen beïnvloeden.

Alexa-ondersteuning: Als je geen zin hebt om handmatig naar een specifiek kanaal te navigeren, kun je Alexa gebruiken door te zeggen: “Alexa, stem af op ESPN” of “Alexa, zoek naar Rick & Morty.” Amazon merkt echter op dat sommige functionaliteit per app verschilt.

Waar het op neerkomt:: Het is gemakkelijker dan ooit om fysieke kabelboxen achter je te laten en streaming te omarmen, maar er zijn altijd manieren om de ervaring te verbeteren. Deze update van de Fire TV is daar een voorbeeld van en het bewijs dat er altijd wel iets is om naar te kijken. Je hebt alleen de juiste tools nodig om het te vinden.