Skip to content

Kolommen wijzigen in Mail voor Windows

3 de augustus de 2021
win 10 mail screenshot 48040ff518174076b9a5acd9929c38f6

Wat te weten

  • Open app, beweeg muis tussen E-mail deelvenster en Voorbeeld ruit tot a dubbele pijl verschijnt, klikt en sleept u naar linksrechts om het formaat van de kolommen te wijzigen.
  • Je kunt de niet elimineren Voorbeeld deelvenster vanwege beperkingen van de toepassing.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kolommen kunt wijzigen in Mail voor Windows. Instructies zijn van toepassing op Windows 10, 8.1 en 8.

De kolommen wijzigen die worden weergegeven in Mail voor Windows

Om de kolommen in te stellen die worden weergegeven in de Mail voor Windows-postvakweergave, opent u Mail voor Windows en:

  1. Open Mail voor Windows.

  2. Beweeg de muis tussen de E-mail deelvenster en Voorbeeld deelvenster totdat je een ziet dubbele pijl (formaat wijzigen).

  3. Klik en sleep naar rechts (om te vergroten) of naar links (om te verkleinen) om het formaat van de kolom te wijzigen.

U kunt de grootte van de kolommen alleen tot een bepaald punt wijzigen. Er zullen altijd 3 panelen zijn inclusief de Mappen ruit, E-mail deelvenster, en de Voorbeeld ruit. Mail voor Windows gebruikt twee verschillende kolomprofielen. De ene wordt gebruikt voor Verzonden items, Concepten en Outbox, en de andere is voor Inbox, Verwijderde items en alle mappen die u maakt, zelfs als het submappen zijn van Verzonden items. Als u de kolomindeling van een map wijzigt, wordt automatisch de indeling van alle andere mappen in hetzelfde profiel gewijzigd.