Skip to content

Korting op zakelijke mobiele telefoons ontvangen

23 de juli de 2021
GettyImages 181264064 58ad252c5f9b58a3c91c07ff

Als u nu $ 100 per maand uitgeeft aan uw mobiele telefoonabonnement, klinkt het aantrekkelijk om uw rekening te verlagen tot $ 75 per maand voor dezelfde service, toch? Hoewel er geen vangsten zijn om deze mega-mobiele telefoonkorting te krijgen, zijn er twee vereisten.

  1. Je moet in loondienst zijn.
  2. Uw werkgever moet op de zakelijke kortingslijst van uw mobiele provider staan ​​(of, als een meer tijdrovend proces, moet u toestemming van de provider krijgen om uw werkgever toe te voegen).

De eenvoudigste manier om uw directe zakelijke mobiele telefoonkorting te weten te komen, is door eenvoudig uw provider te bellen en ernaar te vragen. Als u bijvoorbeeld voor de New York Times Company werkt, kunt u van Sprint 18 procent korting krijgen op uw maandelijkse service. Als je voor EDS werkt, kan Sprint je 26 procent korting geven. Kortingen voor zakelijke mobiele telefoons variëren doorgaans van 15 tot 25 procent op elke maandelijkse factuur. AT&T, T-Mobile en Verizon Wireless bieden vergelijkbare kortingen voor zakelijke mobiele telefoons. Je moet gewoon in dienst zijn en je hoeft er alleen maar om te vragen. Zelfs als de telefoon die je gebruikt een Android-telefoon is (ongeacht wie hem heeft gemaakt: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.), kun je nog steeds profiteren van deze kortingen.

Potentiële wegversperringen

Hoewel het verkrijgen van uw bedrijfskorting net zo eenvoudig kan zijn als het bellen van uw koerier en erom vragen, kunt u enkele problemen tegenkomen. Als uw bedrijf te klein is, staat u mogelijk niet op de kortingslijst van uw provider. Deze korting wordt meestal alleen aangeboden door grotere bedrijven. Zelfs als u voor een bekend bedrijf werkt, heeft uw koerier mogelijk nog steeds geen vastgestelde korting. Zelfs als u onmiddellijk wordt goedgekeurd voor een korting, moet u mogelijk een of twee factureringscycli wachten voordat de besparingen van kracht worden. Bovendien bieden kleinere mobiele providers en sommige prepaid draadloze providers mogelijk geen kortingen op zakelijke mobiele telefoons. Mobiele telefoonaanbieders worden verondersteld uw dienstverband te verifiëren. Deze taakverificatie wordt echter niet altijd correct uitgevoerd. Soms word je gewoon voor je woord gehouden.

Reden voor de Zakelijke Mobiele Telefoon Korting

Waarom zouden mobiele telefoonaanbieders zulke grote kortingen toekennen aan gebruikers die in dienst zijn van bepaalde bedrijven? De grote mobiele telefoonmaatschappijen hebben zakelijke overeenkomsten met veel grotere bedrijven voor scherp geprijsde draadloze diensten. De bedrijfskorting is bedoeld om veel werknemers van een bedrijf te motiveren om zich ofwel alleen of via een groepsplan op het werk aan te melden.