Skip to content

Krijg tot 6 profielen op Amazon Prime Video

7 de juli de 2021
2210947TVhanginonwoodenwall 405af5ce719a414683a6b5f87b63cf81

Meerdere mensen die één Prime Video-profiel delen, kan het moeilijk maken om aanbevelingen naar wens aan te passen. Met verschillende profielen kunnen mensen hun streamingervaring personaliseren.

De dagen dat meerdere mensen een enkel Amazon Prime Video-profiel delen, zijn voorbij, aangezien de streamingdienst gebruikers nu in staat stelt om maximaal zes profielen te maken en te beheren.

Inhalen: Andere diensten zoals HBO Max, Netflix en Hulu ondersteunen al meerdere profielen op één account, dus het wordt echt tijd dat Prime Video hetzelfde doet.

Hoe het werkt: Er zal altijd één standaard primair profiel zijn, terwijl aanvullende profielen voor volwassenen of kinderen onder hetzelfde account zullen bestaan. Aanbevelingen voor films en tv-programma’s, seizoensvoortgang en kijklijsten worden gebaseerd op individuele profielactiviteit, dus mensen kijken opnieuw Game of Thrones zal de diepe duik van iemand anders niet zien Doctor who.

Hoe maak je een profiel aan: om een ​​nieuw profiel te maken met behulp van de Amazon-website, selecteert u het vervolgkeuzemenu voor profielen op de Prime Video-startpagina en selecteert u vervolgens Nieuw toevoegen. Scrol in de Prime Video iOS- en Android-app omlaag naar de onderkant van de app-pagina en tik vervolgens op Mijn spullen. Tik vanaf daar op de vervolgkeuzelijst voor profielen en tik vervolgens op de Plus (+).

Waar het op neerkomt:: Het delen van streaming-accounts is tegenwoordig vrij gebruikelijk en binge-watching is toegenomen te midden van de COVID-19-pandemie en de daaruit voortvloeiende quarantaine. Door de kijkgewoonten gescheiden te houden, wordt het voor mensen gemakkelijker om te vinden wat ze zoeken of om een ​​aanbeveling te vinden die perfect is voor hen en voor niemand anders.

Via: CNET

Meer informatie over Amazon Prime Video