Skip to content

Live voetbalstream op maandagavond bekijken

28 de juli de 2021
ScreenShot2019 11 20at3.41.04PM 25591555e7bf46d1abdaa782623e0b0a

De streamingopties om Monday Night-voetbal te kijken zijn divers, dus zelfs als je geen ESPN krijgt, is er geen reden om een ​​van deze spannende games te missen. Streamingdiensten zoals SlingTV bevatten ESPN in veel van hun plannen, een uitstekende optie voor snoersnijders. Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, is de gemakkelijkste manier om Monday Night Football te streamen, de ESPN-website op je computer of de WatchESPN-app op je mobiele apparaat te gebruiken. Zie onze gidsen voor Sunday Night Football en Thursday Night Football voor meer informatie over die games.

Maandagavond voetbal details

Seizoen start: 12 september 2021
Tijd: 20:20 EST
Kanaal: NFL Network, NBC
Stroom: NFL Network, NBC, Amazon Prime Video, Twitch

Hoe de officiële ESPN Monday Night Football Livestream te bekijken

ESPN heeft niet alleen de rechten om Monday Night Football uit te zenden, maar ze hebben ook de rechten om het te streamen. Dat betekent dat als je een abonnement hebt bij een in aanmerking komende kabel- of satelliettelevisieaanbieder, je een officiële stream van elke maandagavondvoetbalwedstrijd rechtstreeks op je computer kunt bekijken. Om Monday Night Football online te bekijken:

 1. Gebruik uw favoriete webbrowser om te navigeren naar espn.com/watch.

 2. Selecteer een premium video of livestream.

  Premium livestream op ESPN Watch

 3. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder in de lijst.

  Providerlogo voor premium Live ESPN-inhoud

 4. Meld u aan bij uw provider. Selecteer Doorgaan met.

 5. Keer op de wedstrijddag terug naar espn.com/watch en selecteer de Maandagavond voetbalwedstrijd om het live te bekijken.

Dit proces is eenvoudig als uw televisieprovider dezelfde is als uw internetprovider, omdat het systeem uw verbinding automatisch kan valideren. Als u niet thuis bent of aparte internet- en televisieaanbieders hebt, moet u ervoor zorgen dat u de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw kabel- of satelliettelevisieaccount kent. Zodra u uw kabel- of satellietinformatie op de ESPN-website met succes hebt gevalideerd, kunt u elke premium live of eerder opgenomen video bekijken die u maar wilt. Als u zich niet in uw thuisnetwerk bevindt, moet u handmatig inloggen.

Live stream ESPN Monday Night Football op je telefoon

Behalve dat je Monday Night Football rechtstreeks vanaf hun website kunt streamen, heeft ESPN ook een app waarmee je games op je telefoon, tablet en andere compatibele apparaten kunt bekijken. Net als de ESPN-website vereist de WatchESPN-app een geldig abonnement op kabel- of satelliettelevisie als u premium-inhoud wilt bekijken. Om Monday Night Football te streamen via de WatchESPN-app:

 1. Download en installeer de ESPN Live Sport & Uitslagen app op uw telefoon, tablet of ander compatibel apparaat.

 2. Start en log in op de ESPN Live Sport & Uitslagen app.

 3. Tik op de Versnelling icoon.

  ESPN: Live Sports & Scores in App Store, ESPN-pictogram op startscherm, Gear-pictogram

 4. Kraan Tv-aanbieder beheren.

 5. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder in de lijst.

  Selectiescherm tv-aanbieder, DirecTV-scherm

 6. Kraan Doorgaan met. Als uw apparaat niet is verbonden met uw Wi-Fi-thuisnetwerk, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord voor kabel of satelliet handmatig opgeven.

 7. Druk op icoon (drie stippen.)

 8. Zoeken naar Maandagavond voetbalen kies een spel.

Als je de app op de speeldag opent, kun je vanuit het hoofdscherm rechtstreeks op de Monday Night Football-wedstrijd tikken om deze live te streamen.

Hoe maandagavondvoetbal te streamen zonder een ESPN-abonnement?

Aangezien ESPN het enige bedrijf is dat geautoriseerd is om Monday Night Football uit te zenden of te streamen, is de enige officiële manier om Monday Night Football online te bekijken via ESPN. Als u een snoersnijder bent zonder een geldig abonnement op kabel- of satelliettelevisie, heeft u een paar andere opties.

 1. Abonneer u op een live televisiestreamingservice met ESPN.
 2. Gebruik Ace Stream om elk spel afzonderlijk te streamen.
 3. Zoek naar werkende Monday Night Football-streams op niet-officiële streamingsites.

Welke televisiestreamingdiensten omvatten ESPN?

Veel verschillende bedrijven bieden live tv-streams zoals Hulu en YouTube, maar ze bevatten niet altijd ESPN. Hier zijn enkele opties om naar te kijken als je bereid bent te betalen om ESPN te streamen voor Monday Night Football:

 • Sling TV – Alle drie de abonnementen bevatten ESPN. Als je vooral geïnteresseerd bent in ESPN, ga dan voor Sling Orange, dat is de goedkoopste optie. Dit is het goedkoopste streamingplan van elke service die ESPN omvat. Je kunt hier een gratis proefversie van Sling TV krijgen als je het wilt uitproberen.
 • DirecTV Now – Elk abonnement bevat ESPN, dus het is veilig om te kiezen voor het Live a Little-abonnement, hun goedkoopste optie.
 • Hulu met Live TV – Het basisabonnement is inclusief ESPN.
 • YouTube TV – Het basispakket bevat ESPN.

Het sportgerichte streamingplatform fuboTV bevat geen ESPN in een van zijn pakketten. Hoewel fuboTV geweldig is voor sportliefhebbers, moet je je niet abonneren als je van plan bent om Monday Night Football te kijken.

Gratis online sportsites om voetbal op maandagavond te streamen

Als je al je andere opties hebt uitgeput om Monday Night Football te kijken, wil je misschien een onofficiële stream op een aggregatorsite zoeken. Deze sites plaatsen links naar allerlei soorten games, van elke denkbare sport, dus ze hebben meestal Monday Night Football-streams. Bekijk voor meer informatie over deze en andere vergelijkbare sites onze volledige gids voor het online streamen van gratis sporten.