Skip to content

Luister naar gratis bibliotheekaudioboeken met Sonos

1 de juli de 2021
sonos products 597ba84403f40200109db969 fa117b8f5051422991746613a448600a

Breng de uren die je thuis zit tijdens de pandemie door met gratis audioboeken uit je plaatselijke bibliotheek en je Sonos-speaker.

Degenen onder ons die thuis blijven vanwege de COVID-19-pandemie, zijn misschien op zoek naar manieren om de tijd te doden, inclusief het luisteren naar audioboeken. Sonos heeft nu de mogelijkheid toegevoegd om gratis audioboeken uit je lokale bibliotheek af te spelen via de Libby-app van OverDrive.

Wat je nodig hebt: Een bibliotheekpas, de Libby-app van OverDrive en een Sonos-speaker. Je kunt natuurlijk naar de audioboeken van je bibliotheek luisteren via elke andere luidspreker, Bluetooth of anderszins, maar dit is een nieuwe functie in de slimme apparaten van Sonos.

Sonos zegt:: “Deze nieuwe Sonos-compatibiliteit is ons nieuwste antwoord op de manier waarop bibliothecarissen zich ontwikkelen om boeken en lezen altijd en overal zo goed mogelijk te promoten en toegankelijk te maken”, zegt Shannon Lichty van OverDrive in een verklaring. “Onze samenwerking met Sonos voor audioboeken in openbare bibliotheken stelt miljoenen huishoudens in staat om overal waar een Sonos-speaker is aangesloten te genieten van de geluiden en het verhaal van een geweldig verhaal.”

Hoe het werkt: zodra je een audioboek uit de bibliotheek hebt uitgecheckt via Libby en Libby hebt verbonden met de Sonos-app, kun je het audioboek afspelen op je Sonos-speaker. Sterker nog, je voortgang in het boek wordt opgeslagen in Libby zelf, zodat je kunt luisteren in je auto, met je Bluetooth-koptelefoon of met een andere luidspreker waarmee je verbinding kunt maken.

Het is makkelijk: Als je een van de zeven miljoen Sonos-gebruikers over de hele wereld bent en toegang hebt tot een lokale bibliotheek die OverDrive ondersteunt, ben je klaar voor urenlang luisterboekentertainment. Libby is gratis beschikbaar op iOS en op Android.

Via: Engadget

Meer informatie over audioboeken