Skip to content

Maak je eigen ‘quarantaine’-avatar op Facebook

4 de juli de 2021
fbavatars d8c57dff71d4485da25c67294b977ce4

Door onze eigen avatar op Facebook te maken, kunnen we ons mogelijk allemaal meer persoonlijk betrokken voelen bij wat we posten. Zou het ons ook wat vriendelijker kunnen maken?

Facebook is begonnen met het uitrollen van zijn Bitmoji-achtige aangepaste avatars voor gebruik in reacties, Verhalen en Facebook Messenger. Deze zijn al een tijdje internationaal verkrijgbaar en zijn net geïntroduceerd in de VS, hoewel je ze misschien nog niet ziet.

Waarom nu? Fidji Simo van Facebook kondigde de lancering aan op Facebook zelf en zei dat, aangezien er tegenwoordig zoveel interacties online zijn, “het belangrijker dan ooit is om je persoonlijk op Facebook te kunnen uiten.”

Hoe u de uwe kunt krijgen?: Simo zegt dat je je avatar aanmaakt in Facebook of Messenger commentcomponist. U klikt op het smileypictogram en vervolgens op het stickertabblad. Er zou een “Creëer je avatar!” moeten zijn. knop daar. Lifewire-medewerkers zien de tool nog niet, dus het kan even duren voordat je hem op je eigen Facebook ziet.

diversiteit: De avatars moeten een verscheidenheid aan huidskleuren, outfits en stijlen bevatten die bij je eigen unieke zelf passen. “Het is belangrijk voor ons dat je je avatar kunt personaliseren zodat het je unieke, authentieke zelf vertegenwoordigt”, schreef Simo in haar post, “daarom voegen we ook een nieuwe reeks aanpassingen toe, zoals nieuwe kapsels, teint en outfits.” ‘Het is belangrijker dan ooit om je persoonlijk te kunnen uiten op Facebook.’

Waar het op neerkomt:: Net zo De rand wijst erop dat Facebook tijdens de pandemie een enorme toename van het gebruik heeft gezien, waardoor functies zoals deze belangrijk zijn voor een groot aantal mensen die er zijn. Een meer visueel herkenbare aanwezigheid op het sociale-mediaplatform kan ons ook helpen om ons er allemaal wat meer in te investeren. Zou het ons allemaal een beetje vriendelijker en verantwoordelijker kunnen maken? Hier is de hoop.

Via: The Verge

Meer informatie over Facebook