Skip to content

Meer Pokecoins krijgen in Pokemon Go

8 de juli de 2021
pokemon go compilation 2058.0.0 5793ded73df78c1734e578a6 38a1268737a54a5caab90d62d5a1f5a4

Als je Pokemon Go wilt blijven spelen zonder echt geld uit te geven, verheug je dan! Er zijn inderdaad manieren om dit te doen zonder de bank te breken. Als je je zorgen hebt gemaakt om erin te springen omdat je niet zeker weet hoeveel geld het je uiteindelijk gaat kosten, wees dan gerust en weet dat je je niet al te veel zorgen hoeft te maken – je kunt alles krijgen wat je nodig hebt zonder ooit een cent uitgegeven.

De basis van Pokecoins

Ten eerste moet je iets weten over Pokecoins, de premium valuta van Pokemon Go. Kortom, je kunt items zoals Poke Balls, kunstaas en meer kopen met dit soort valuta en wierook. Bovendien kun je je inventaris uitbreiden en andere items ophalen die je kunt gebruiken om de uitrusting die je hebt uit te breiden. Je kunt Pokecoins voor echt geld kopen via de in-game store, of je kunt ze zelf genereren. Het kan echter een beetje moeilijk zijn om dit daadwerkelijk te doen. Maar het is geen onoverkomelijke taak, dus maak je niet al te veel zorgen. Het bijwonen en onder controle van je team houden van sportscholen is de sleutel om dit voor elkaar te krijgen. Om een ​​consistent aantal Pokecoins te verdienen, moet je een aantal eigen sportscholen nemen. Je moet een sportschool overnemen die momenteel wordt bestuurd door een ander team. Dus als je Team Mystic vervangt, moet je opletten voor een sportschool die is ingehaald door Team Valor. Het is eenvoudig om tegengestelde teams te vinden, zoek gewoon naar de kleur van de sportschool zoals deze op de kaart wordt weergegeven.

Bedien een sportschool

Zodra je een sportschool hebt gevonden, moet je Pokemon afgeven die het voor je kan overnemen. Hiervoor wil je een team samenstellen van de sterkste Pokemon die je kunt vinden en ze de trainers laten inhalen die daar momenteel gestationeerd zijn. Als je eenmaal de controle hebt gekregen, zul je een gestage stroom goud zien binnenkomen. Je moet ervoor zorgen dat je de controle over de sportschool lang genoeg behoudt om echt rendement te zien, maar blijf erbij. Beloningen komen naar je toe. Als je echt goud wilt zien binnenkomen, zorg er dan voor dat je ongeveer elke dag incheckt om 10 nieuwe Pokecoins te krijgen. Je kunt maximaal 10 sportscholen besturen, dus ga er niet zomaar van uit dat jij en je team rond gaan rollen en elke sportschool overnemen om alle Pokecoins te krijgen die je kunt. Als je er 10 wilt hebben, wat heel moeilijk kan zijn om zonder hulp te doen, wil je je vrienden in de buurt houden om je daarbij te helpen.

Andere manieren om aan Pokecoins te komen

Helaas zijn er niet veel andere solide manieren om Pokecoins te verzamelen als je niet bereid bent om het werk te doen als het gaat om sportscholen waarop je kunt rekenen. Je kunt altijd Poke Stops gebruiken die overal op de kaart liggen, en af ​​en toe word je beloond met Poke Balls en munten, maar de sportschoolsituatie is 100% je beste gok. Als je deze locaties hebt geprobeerd en het nog steeds niet lukt om gratis Pokecoins te krijgen, kun je altijd toegeven en ze kopen. Ze kosten niet zoveel als je zou denken, maar houd er rekening mee dat veel van de dingen waarvan je denkt dat je Pokecoins nodig hebt, je ze niet eens zo erg nodig hebt. Als je veel reist of gewoon in de buurt van Pokestops woont, hoef je niet echt kunstaas of Poke Balls te kopen omdat je er al mee overladen wordt. Ben je net begonnen met Pokemon Go? Wees niet bang om terug te komen voor onze hete tips en trucs om te slagen als een beginnende Pokemon Trainer. We hebben handleidingen over hoe je eigenlijk alles in het spel kunt doen, kom gewoon terug voor meer!