Skip to content

Meerdere tussenstops toevoegen op Lyft

19 de juni de 2021
GettyImages 990087506 2 5c2527ef46e0fb0001e9bcd9

Wilt u een tochtje door de stad maken? Moet je onderweg stoppen en een vriend pakken? Wist u dat uw Lyft-reis geschikt is voor die belangrijke tussenstop? Met de Lyft-app kun je eenvoudig en snel een andere stop plannen zonder je reis te wijzigen. Hier leest u hoe u een stop op Lyft kunt toevoegen. Volgens Lyft is het toevoegen van een tussenstop aan uw Lyft-reis een naadloze ervaring voor zowel u als uw Lyft-chauffeur.

Hoeveel stops kunt u toevoegen via Lyft?

Met Lyft kunt u slechts één tussenstop aan elke reis toevoegen. Bij andere maatschappijen voor het delen van ritten, zoals Uber, kunt u maximaal twee haltes voor elke rit invoeren. One-stop helpt echter om de tijd van uw chauffeur te beschermen en tegelijkertijd aan uw behoeften te voldoen. Vergeet niet om uw halte zo snel mogelijk te houden als service aan uw chauffeur. Haltes moeten worden gebruikt om een ​​vriend af te zetten, een vriend op te halen of een andere snelle taak.

Hoeveel kost een extra stop?

Lyft berekent een basistarief voor uw reis, evenals de kosten per mijl en per minuut. Dit betekent dat met uw extra tussenstop uw tarief wordt verhoogd, afhankelijk van de tijd en het aantal kilometers dat aan uw reis wordt toegevoegd. Weet u niet zeker hoeveel uw rit gaat kosten? U kunt de Lyft-website gebruiken om uw tarief te schatten voordat u gaat plannen. Navigeer eenvoudig naar de Lyft-website en gebruik de Fare Estimator om aan de slag te gaan.

Kan ik een tussenstop toevoegen tijdens mijn reis?

Ja. U kunt op elk moment een tussenstop toevoegen aan uw reis, of dit nu vóór het begin van uw rit is of tijdens de rit. Lyft maakt het gemakkelijk om je plannen te wijzigen met de Lyft-app om een ​​tussenstop toe te voegen of te verwijderen.

Een stop toevoegen met de Lyft-app

Download om te beginnen de Lyft-app op uw smartphone. Als u voor het eerst een gebruiker bent, moet u een account aanmaken. Als u een terugkerende gebruiker bent, voert u uw inloggegevens in om aan de slag te gaan.

 1. Voer op het hoofdscherm van Lyft uw bestemming in de Zoek bestemming doos.

  Schakel locatieservices in voor uw Lyft-app om de app automatisch uw huidige locatie te laten vinden. Het maakt het vinden van een Lyft in uw omgeving sneller.

 2. Tik in het volgende scherm op de Plus (+) naast het Einde om een ​​tussenstop aan uw reis toe te voegen.

  Screenshot van drop-off-scherm in de Lyft-app

 3. Voer uw halte in de Een tussenstop toevoegen doos.

  Schermafbeelding van een stoppagina toevoegen aan de Lyft-app

 4. Voer uw eindbestemming in de Einde om automatisch de beschikbare Lyft-opties in uw regio voor uw reis te zien.

 5. Op het scherm Lyft aanvragen ziet u alle beschikbare opties voor uw reis, inclusief economy, luxe en extra stoelen. Zodra je een geschikte rit hebt gevonden, kies je Verzoek Lyft om uw zoektocht naar chauffeurs te starten.

  Screenshot van de Lyft-pagina aanvragen in de Lyft-app

 6. U bent klaar!

Hoeveel passagiers heeft uw Lyft nodig? Voordat u een Lyft kiest, moet u overwegen hoe groot een voertuig u nodig heeft en dienovereenkomstig plannen.

Hoe u een Lyft-stop op elk moment kunt verwijderen

Uw plannen kunnen tijdens uw Lyft-reis veranderen. Daarom maakt de app het eenvoudig om op elk moment een stop te verwijderen. Tik in de app op de stop die je wilt annuleren en tik vervolgens op Stop verwijderen. Nadat de tussenstop is verwijderd, worden de route en uw chauffeur op uw plan automatisch bijgewerkt voor uw reis.