Skip to content

Micromobility World 2021: data, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

19 de juni de 2021
MicromobilityWorld2021 2247d725d4ff450c8621361f1ecbbe31

Micromobiliteitsoplossingen zijn gericht op het gebruik van nieuwe technologieën die verder gaan dan de auto om mensen aan te moedigen het openbaar vervoer of lichtere opties te gebruiken om verstopte wegen te verminderen en het woon-werkverkeer en reizen in stedelijke gebieden te verbeteren. Micromobility World is het eerste evenement dat zich uitsluitend op dit technologiegebied richt.

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens dit evenement?

2021 is het eerste jaar voor het evenement, dus hoe het zich zal ontvouwen is een beetje een mysterie. Het verstoren van de auto staat hier centraal, dus elk aspect van het evenement wordt geleid door het vinden van alternatieven voor autobezit en -gebruik. Op de agenda van het evenement staan ​​’Het jaar van de elektrische fiets uitpakken’ en ‘Bouwen aan de steden van de toekomst’. Elektrische voertuigen en het herdenken van stedelijke gebieden voor de toekomst staan ​​centraal. Bij die onderwerpen gaat natuurlijk veel; ze bestaan ​​niet in een vacuüm. Iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid, klimaat, vervuiling, economie en hoe mensen de toekomst kunnen beïnvloeden door het vormgeven van nieuwe ideeën over stedelijk leven, zou hier iets interessants moeten vinden.

Wat zijn de data voor Micromobility World?

Het evenement wordt van 27 t/m 29 januari 2021 digitaal gehouden. Micromobility Industries sponsort het.

Hoe te registreren om deel te nemen

Er zijn twee niveaus aan dit evenement.

  • Iedereen kan het evenement gratis bijwonen met een algemeen toegangsbewijs, hoewel de aantallen beperkt zijn.
  • VIP-toegang wordt aangeboden voor $ 95. Dit niveau biedt toegang tot exclusieve inhoud en netwerkmogelijkheden.

Hier kunt u zich registreren en tickets kopen voor Micromobility World.

Het laatste nieuws over micromobiliteit

U kunt altijd het laatste nieuws over Micromobility World krijgen via Lifewire News. Hier zijn een paar andere interessante artikelen om u te helpen de wereld van micromobiliteit beter te begrijpen en hoe sommige technologiebedrijven transport proberen te heroverwegen.