Skip to content

Microsoft wil het makkelijker maken om een ​​Xbox Series X te kopen

19 de juni de 2021
microsoft xbox series x console purchase pilot program cbd18955d74f4c9ebb7b9477bb4ec21b

Microsoft heeft een nieuwe manier onthuld voor Xbox One-bezitters om een ​​Xbox Series X of Series S te kopen, wat het voor gebruikers een beetje gemakkelijker zou moeten maken om de nieuwe console in handen te krijgen. Xbox onthulde de Console Aankoop Pilot in een tweet van het Xbox Insider-account. Het programma, dat alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten, stelt Xbox One-bezitters in staat zich te registreren voor een kans om een ​​van de next-gen Xbox-consoles te reserveren. Volgens Polygon moet de verhuizing het voor huidige Xbox One-bezitters gemakkelijker maken om een ​​Series X of Series S te pakken, vooral als het programma succesvol blijkt te zijn.

Microsoft heeft niet gedeeld of het van plan is om het programma uit te breiden, of dat het van plan is een soortgelijk systeem te lanceren voor gebruikers die nog geen last-gen Xbox hebben. Aanvankelijk was het pilotprogramma alleen beschikbaar vanaf je Xbox, maar een bericht op de Xbox Insider-subreddit gisteravond onthulde dat het was uitgebreid om het ook toegankelijk te maken vanuit de Windows 10 Xbox Insider Hub-app. Je moet nog steeds een Xbox One aan je account hebben gekoppeld om in aanmerking te komen. Als je meedoet aan de pilot, ontvang je een korte feedbackenquête, die Microsoft kan gebruiken om de service verder uit te breiden en te verbeteren. Indien geselecteerd voor de definitieve aankoopfase, ontvang je een tweede bericht met informatie over hoe je de door jou gekozen console kunt kopen.

Microsoft zegt ook dat het gebruikers zal vragen welke console ze verkiezen tussen de Xbox Series X en Series S. Dit zou moeten helpen ervoor te zorgen dat gebruikers toegang krijgen tot degene die ze willen. Als alternatief kunt u er ook voor kiezen om het eerste beschikbare systeem te krijgen dat verschijnt.