Skip to content

Mobiele draadloze abonnementen zonder contract

17 de juli de 2021
no contract consumer cellular wireless plans 4145371 6895ba3b179a438f920b63c5a0f5fbaf

Consumer Cellular was een pionier in het mobiele bedrijfsmodel zonder contract voor informele gebruikers, maar in 2008 ging het een partnerschap aan met AARP. Sindsdien bestaat het merendeel van de gebruikers van Consumer Cellular uit 50-plussers. Het bedrijf wordt geprezen om de eenvoud van zijn plannen. Het selecteren van een abonnement is net zo eenvoudig als het kiezen van één Talk-abonnement en één Connect-abonnement (tekst en data). Consumer Cellular biedt twee Talk-abonnementen en vijf Connect-abonnementen. Omdat er geen contract is, kunt u uw abonnement wijzigen wanneer u maar wilt.

Nationale praatplannen

Elk Talk-abonnement omvat landelijke telefoongesprekken, voicemail, beller-ID, wisselgesprek en 3-weg conferentiegesprekken. U kunt iemand anders aan uw account toevoegen om de minuten, sms’jes en webgegevens te delen voor $ 15 per maand. Dit zijn de beschikbare Talk-abonnementen:

  • 250 minuten voor $ 15 per maand
  • Onbeperkte minuten voor $ 20 per maand

Oproepen tussen telefoons op hetzelfde Consumer Cellular-account zijn gratis, wat betekent dat ze geen van de minuten van uw Talk-abonnement verbruiken.

Verbind abonnementen

Voeg een optioneel Connect-abonnement toe aan uw Talk-abonnement voor tekst- en datamogelijkheden. Met een Connect-abonnement krijgt u onbeperkte sms-mogelijkheden (inclusief de optie om afbeeldingen te verzenden en ontvangen) en kunt u op internet surfen naar nieuws, apps, entertainment, sociale media, enz. Uw opties voor Consumer Cellular Connect-abonnementen zijn als volgt:

  • 250 MB voor $5 /maand
  • 1 GB voor $10 /maand
  • 3 GB voor $20 /maand
  • 5 GB voor $30 /maand
  • 10 GB voor $40 /maand

Als u tijdens een factureringscyclus 18 GB aan gegevens bereikt (wat de maximale hoeveelheid gegevens is die u gedurende een maand kunt gebruiken), wordt uw gegevensgebruik opgeschort tot het begin van de volgende factureringscyclus.

Telefoons die compatibel zijn met mobiele consumentenservice

Consumer Cellular biedt klanten een gratis simkaart voor gebruik met een van de telefoons van het bedrijf, een telefoon die eerder werd gebruikt met T-Mobile of AT&T, of een ontgrendelde GSM-telefoon. U kunt de Consumer Cellular simkaart pagina gebruiken om een ​​gratis simkaart te bestellen. Er zijn geen activeringskosten en de simkaart werkt met nano-, micro- en standaardkaartsleuven. Als je ervoor kiest om een ​​telefoon van Consumer Cellular te kopen, kun je kiezen uit zeer betaalbare budgettelefoons of mid tot high-end smartphones, waaronder de meest recente iPhones en Samsung Galaxy-telefoons.

Andere kosten

Consumer Cellular-abonnementen zijn geprijsd vóór belastingen. Uw factuur bevat alle federale, staats- en lokale belastingen voor uw gebied. Deze kunnen variëren van 15 procent tot 35 procent van uw factuur, afhankelijk van uw landinstelling. Er kunnen andere kosten in rekening worden gebracht als u 411 belt, internationaal belt of sms’t, belt vanaf cruiseschepen of inhoud downloadt van internet. Als u uw huidige Talk- of Connect-abonnement doorneemt, zal Consumer Cellular u automatisch upgraden naar het volgende abonnementsniveau. Dus hoewel er geen overschrijdingskosten zijn, wordt u automatisch in het volgende niveau van dat plan geplaatst en blijft u in dat plan, tenzij u aan het begin van uw volgende factureringscyclus downgradet. Als u bijvoorbeeld bent geabonneerd op het 3 GB Connect-abonnement en die maand 3,5 GB aan data gebruikt, wordt u automatisch in het 5 GB-abonnement geplaatst en wordt er die maand $ 10 extra in rekening gebracht (aangezien dat abonnement $ 10 meer is dan die van 3 GB). Evenzo, als u het 10 GB Connect-abonnement gebruikt en uw datalimiet overschrijdt, wordt er $ 5 in rekening gebracht voor elke extra gigabyte die u gebruikt. Het is mogelijk dat Consumer Cellular daarna ook uw bandbreedte zal vertragen, wat uw datasnelheden zal vertragen.

Voordelen voor AARP-leden

AARP-leden ontvangen extra voordelen:

  • Elke maand 5% korting op uw service
  • 30% korting op geselecteerde accessoires
  • Een verlengde (54 dagen) risicovrije garantie

Als u momenteel geen AARP-lid bent, kunt u zich altijd aanmelden op de Consumer Cellular-afrekenpagina om te profiteren van de kortingen.